Ona je jedna od najvećih dama na regionalnoj muzičkoj sceni i posjeduje izvanredan talenat. Danijela Martinović, pjevačica izvanrednog glasa, izuzetne prisutnosti i nezaustavljive strasti, nakon raskida s Petrom Grašom zaljubila se u kriminalističkog inspektora. Josipa ·Započevši vezu sa Josipom Plavićem. Njihova nedavna ljubavna priča dobro je dokumentirana na svim platformama društvenih medija.

Zadivljujuća pevačica ne krije da je konačno pronašla svoju sreću. “Josip i ja smo više od para. Ali što se mog privatnog života tiče, nisam baš dobar u otkrivanju detalja, ali mogu iskreno reći da sam sretan. Josip je za mene sigurno utočište, a to je Pjevačica je za 24sata.hr objasnila da joj je nova ljubav Danijela Martinovića podarila bolan, ali lijep brak.
Njihova se hemija intenzivirala prije godinu dana kada je Danijela dokumentirala svoju krađu identiteta na internetu, a Josip je izgledao kao sve što je oduvijek željela. Ljubav kriminalaca rodila se od njihovog prvog susreta i njihova veza je, kako se kaže, veoma jaka.

Slučaj je lako rešen i naša priča je počela da se odvija. Počela je nepredviđenim telefonskim pozivom, ali onim koji je očigledno bio neophodan. Kada smo se upoznali, proveli smo dosta vremena u razgovoru i onda smo počeli da shvatamo da smo tu iste vrijednosti, pogledi na život i svijet oko nas, pa čak i zajednički snovi”, rekao je Martinović nedavno za Glorija.hr. Obavještavamo vas da je Grasso nakon raskida sa Danijelom oženio Hanu Huljić sa kojom su dobili kćer Albu. Nova veza Danijele Martinović čini da pevačica zaboravi sva svoja ružna iskustva.

Danijela Martinović rođena je i odrasla u Splitu Daniella se na hrvatsku muzičku scenu pojavila sredinom 1980-ih, a veliki iskorak u karijeri dogodio se kada je 1989. nastupila na Splitskom muzičkom festivalu, otpjevavši pjesmu “Zumbuli”. Zapazio ju je muzičar Tonči Huljić koji ju je nakon odlaska Ljiljane Nikolovske pozvao da nastupi sa svojim bendom Magazin. Bila je pevačica “Magazina” od 1991. do 1996. godine. Za to vrijeme snimili su albume “Da se zaljubim u tebe”, “Doslo vrijeme…” i “Simpatija”. Dunjko je u međuvremenu nastupio na Eurosongu uz Magazin i opersku pjevačicu Lidiju Horvat, zauzevši šesto mjesto. Do danas je u samostalnoj karijeri snimila osam albuma i desetine singlova. Nastupala je na brojnim muzičkim festivalima i predstavljala Hrvatsku na Evroviziji 1998. godine, zauzevši peto mesto sa pesmom “Neka mi ne svane”. Dva puta je proglašen hrvatskim pjevačem godine te je dobio brojne nagrade na takmičenjima u zemlji i regiji.

 Njezin je život u središtu pozornosti javnosti otkako je prvi put skrenula pažnju javnosti na svoj talent u dobi od 18 godina. Godine 1995. udala se za pjevača Marka Perkovića Thompsona u crkvi svetog Dominika kod Pazara u Splitu. Tri godine kasnije ipak su se razveli, a Splitski biskupski sud proglasio je njihov brak nevažećim i dopustio crkveni razvod. Kasnije je uplovila u vezu s kolegom Petrom Grašom. Isprva su svoju vezu skrivali od javnosti, a kasnije su postali jedan od najdugovječnijih parova na hrvatskim televizijama. Jedno od najčešćih osobnih pitanja koje joj postavljaju novinari je hoće li i kada prekinuti svoju vezu brakom, međutim, na ta pitanja pjevačica odgovara da je pomisao na brak čini klaustrofobičnom, a to im se sviđa. Zato je u svibnju 2021. godine mnoge iznenadila vijest da su Danijela i Petar prekinuli 24 godine dugu vezu. Par nije želio javno komentirati svoju odluku, a ubrzo su mediji objavili vijest da pjevačica hoda s Hanom Huljić, kćeri njihova kolege Tončija Huljića.

Preporučujemo