Ona je bila jedna od najljepših pjevačica na muzilčkoj sceni i san mnogih muškaraca. U svojoj karijeri je otpjevala niz hitova koji se slušaju i danas i slovila je za pravu damu. Doris Dragović, ugledna pjevačica bivše Jugoslavije, posjedovala je neodoljivu privlačnost koja je osvajala mnoge. Legende traju do danas, pripisujući njezin šarm magnetskom privlačenju nepromišljenih pojedinaca, dok također ističu njezin status oličenja ljepote među pjevačicama.Navodna afera između nje i Arkana zaokupila je pažnju javnosti, a priča se da ju je on progonio, proglašavajući je ultimativnom pjevačicom u sferi intime.

 

Privatni život Željka Ražnatovića Arkana, posebice njegove ljubavne veze, i dalje je uvelike obavijen velom misterije prije braka sa Svetlanom Cecom Ražnatović. No, poznato je da je prethodno bio u braku s Natalijom Martinović, imao devetero djece, a kružile su tvrdnje da se krajem osamdesetih godina prošlog stoljeća upustio u romantičnu vezu s poznatom pjevačicom Doris Dragović.

Pojavila su se izvješća u kojima se tvrdi da je Arkan dao izjavu o njezinoj vještini u spavaćoj sobi, iako je hrvatska pjevačica dosljedno držala privatan privatni život. Jedina dostupna informacija je da je u sretnom braku s vaterpolistom Marijem Budimirom. No, Doris su ljubavno povezivali i s još jednim poznatim likom – Zdravkom Čolićem!

Nagađanja o potencijalnoj ljubavnoj vezi između pjevačice i Zdravka pojavila su se tijekom produkcije spota za pjesmu “Ti moješ sve” u kojoj gostuje Doris. Pjevačica se osvrnula na te glasine, potvrdivši da između njih postoji određena razina povezanosti ili kemije, ali je naglasila da dalje od toga nije išlo.

 

Tijekom produkcije televizijske emisije “Ti si mi u krvi” imali smo zadovoljstvo snimati na Deliblatskoj pješčari iu Novom Sadu. Nedavni susret na zagrebačkoj televiziji pobudio mi je šaljivo sjećanje. Doris me u šali podsjetila na svoju ulogu Ruške u istoimenom spotu. Bilo je to u vrijeme dok je pjevala u splitskoj grupi “More”.

Sjećam je se kao nevjerojatno lijepe, a čak smo dijelili i trenutke koketiranja. Šteta je što je većina snimaka iz tog vremena izgubljena, budući da je iskustvo bilo vrlo divno. Ovo prisjećanje kultna pjevačica ispričala je u intervjuu za Večernje novosti.

Nebojša Tubić Žabac, poznat po svom playboy načinu života i sposobnosti osvajanja srca brojnih žena devedesetih, otvoreno je govorio o svojim vezama i s hrvatskom pjevačicom Doris Dragović i s pokojnom Ksenijom Pajčin.

U razgovoru je spomenuo da je popio piće s Doris, koja mu je povjerila svoje ljubavne muke, a Ksenija se sve vrijeme ponašala destruktivno.

 

Doris mi je prišla zabrinuta za svoj ljubavni život, što nas je navelo da sjednemo i zajedno popijemo piće. U to vrijeme sam popio malo više alkohola, a ona je pitala može li mi sjesti u krilo. Povjerila mi se o nasilnom ponašanju svog dečka, spomenuvši da ju je fizički ozlijedio. Kao rezultat toga, zbližili smo se i završili u vezi godinu i pol dana.

Doris je bila ugodnog i opuštenog držanja, za razliku od Ksenije Pajčin, koja je bila divlja i neukroćena, ali neosporno lijepa. No, Ksenija je bila nepredvidiva i teško se nosila. Jednog dana bi bila nevjerojatna, a sljedećeg bi dana postala potpuno nesposobna, poput divljeg konja. Unatoč mojim naporima da je pripitomim, na kraju bi me ostavila zbog nekog drugog. Doris je bila dosta mlada kada smo bili zajedno, jer ja sam imao 32 godine, a ona samo 18.

Po njegovom nalogu imao sam priliku upoznati Doris i Arkana. Arkan je bio poprilično oduševljen njome, a vidjelo se da mu je ona uzvratila te osjećaje. Očarala ju je Arkan, posebno njegove zadivljujuće priče. Nebojša Tubić Žabac potvrdio je to i naglasio da je Arkan često hvalio Dorisino umijeće u spavaćoj sobi.

 

Prema Tubićevim riječima, Arkan ju je neprestano kontaktirao izražavajući želju da se tajno sastanu tijekom njezine posjete Beogradu.Žabac se prisjetio da je Željko morao tajiti svoju vezu zbog braka s Natalijom, koja je inače iz Crne Gore.

Dok je bio jedan od renomiranih jugoslavenskih estradnih menadžera, Vlada Perović ispričao je intrigantnu anegdotu o otkrivanju hrvatske pjevačice Doris Dragović i Željka Ražnatovića Arkana u separeu svog popularnog lokala “Duga”, koji je mnogima postao omiljena destinacija.

Perović je s ponosom izjavio kako mu je pripala izuzetna čast što je Doris Dragović predstavio živopisnom Beogradu. Ne samo da je provodila vrijeme u njegovom društvu, već je i boravila pod istim krovom s njim tijekom svog boravka u Beogradu.

Nakon završetka posla više nisu kontaktirali sve do jedne kobne noći kada je on neočekivano naletio na nju i Arkana u svom klubu.U užurbanom gradu, putevi Arkana i Doris su se ukrstili, iako ih ja osobno nisam imao zadovoljstvo upoznati. Na kraju su zajedno došli do mog kluba.

Kad sam u jedan sat stigao u bar, oni su već bili zauzeli svoja mjesta. No, Doris je kasnije u hrvatskim novinama demantirala tu tvrdnju i izazvala pravu buru. U publikaciji su čak objavljene fotografije na kojima je prikazana njena prisutnost pored Arkana u separeu, kako je on ispričao.

Doris, pobožna osoba, nadaleko je poznata po svojoj nepokolebljivoj vjeri i dosljednom pohađanju crkvenih službi. Ona otvoreno priznaje da je njezin sustav vjerovanja poslužio kao izvor unutarnje snage u teškim vremenima.

Preporučujemo