Iako su Novak Đoković i njegova supruga Jelena već postali roditelji dvoje djece, ne može se poreći da javnost s nestrpljenjem iščekuje vijesti o njihovom trećem djetetu. Važno je napomenuti da je Novak jednom prilikom rekao da bi on volio još djece ali da je Jelena po tom pitanju još suzdržana.

Nedavno se Jelena oglasila i povodom novog edukativnog događanja na kojem su Novak i Jelena bili. Događaj se odvijao oko predavanja i rasprave koju je vodio dr. Gabor Mate, a prvi put je Jelena Đoković, suosnivačica i globalna direktorica Zaklade Novak Đoković, razgovarala s dr. Mateom. Program dr. Matea “Podrška, a ne savršenstvo” nudi pojedincima sveobuhvatan pogled na liječenje sebe i svojih bližnjih. Predstavljajući široku perspektivu, dr. Matea pruža prosvjetljenje i osnaživanje svima koji sudjeluju u programu. Neizmjerno sam ponosna na činjenicu da je već drugu godinu zaredom Zaklada Novak Đoković uspjela u regiju dovesti svjetski priznatog autoriteta za rani razvoj. Nakon prošlogodišnjeg posjeta dr. Šefale, sada pozdravljamo dr. Gabora Matea, čija su učenja ukorijenjena na istim principima. Rad dr. Mate je neprocjenjiv i od njega se može mnogo naučiti. Uzbuđeni smo što ga pratimo dok posjećuje brojne zemlje u regiji i dajemo zainteresiranim pojedincima priliku da se upoznaju s njegovim radom.

Prema riječima Jelene Đoković, Zaklada Novak Đoković ostat će na čelu pokretanja značajnih društvenih promjena u regiji i nastojat će opravdati povjerenje koje su joj ukazali brojni pojedinci koji su velikodušno podržali njezina nastojanja. Nakon uspješnog treninga, bračni par je zabilježio neke uspomene sa zadovoljnim pojedincima koji su sudjelovali u treningu. Posebno se istaknula jedna od fotografija Jelene Đoković na kojoj je prikazan neočekivani detalj. Dok je Jelena Đoković radosna i zadovoljna lica pozirala, fotografija ju je uhvatila iz nepovoljnog kuta, što je kod mnogih izazvalo nagađanja da bi lijepa Noletova supruga mogla čekati dijete.

Fotografija o kojoj je riječ pružila je ženama osjećaj ohrabrenja. To je zato što suvremene norme vezane uz ljepotu ostavljaju mnoge žene s kompliciranim osjećajem da nikada ne mogu zadovoljiti standard da budu “dovoljno privlačne”. Jelenina fotografija ostala je netaknuta i u potpunosti je autentična.  Čini se da je Jelena Đoković u izvrsnoj formi, a u slučaju trećeg djeteta uvjereni smo da bi s nestrpljenjem otkrila tu vijest.

Preporučujemo