Prethodnih godina sin Snežane Đurišić našao se u značajnim problemima. Široj javnosti dobro je poznata činjenica da je sudjelovao u prometnoj nesreći s ozlijeđenim i smrtno stradalim osobama, zbog čega je lišen slobode i ima značajne dugoročne posljedice. Iako je imao podršku obitelji, ispunjavajući brak i dvoje nevjerojatne djece, utjecaj spomenutog tragičnog događaja ostavio je traga na njemu pa je utjehu potražio u stimulansima. Alkohol je postao izvor spasa za sina Snežane Đurišić.

 

Nažalost, porok ga je doveo u nove poteškoće, pa čak i do sukoba s majkom, o čemu je otvoreno pričao za Telegraf. Marko je otvoreno priznao da uživa u piću kao sredstvu da pobjegne od stvarnosti. Iako je više puta tražio liječenje za svoje zdravlje, i dalje nalazi zadovoljstvo u izlascima i uživanju u alkoholu kao i svi drugi. Zatim je nastavio odgovarati na pitanje u vezi s njegovim odnosom s majkom s istom razinom iskrenosti, izražavajući osjeća li se ugodno tražeći njezinu pomoć kad god je potrebna.

Trenutno je nedostupna za komunikaciju zbog ljutnje. Međutim, od velike mi je važnosti da ona razumije moje emocije i da ja razumijem njezine. Uz oca, ona je moj najgorljiviji zagovornik i besprijekorna družica. Prešla je iz moje majke u osobu od povjerenja. Trenutno je naš odnos skladan i ja joj izražavam svoju zahvalnost za sve što je učinila. Po završetku intervjua, Marko je otkrio da je sa Snežanom imao razdoblja sukoba, koji su rezultirali privremenim prekidom komunikacije između njih.

Nakon što je moj otac preminuo, naša komunikacija je prestala. Tražio sam dio onoga što je s pravom bilo moje, kao i njezino, ali sada razmišljajući o tome, smatram da je uzaludno ulaziti u takve stvari. Danas je naš odnos korektan rekao je Marko.

Preporučujemo