Ceca Ražnatović je već decenijama jedna od najpopularnijih pjevačica u regiji. Ona ima i buran privatni život koji je medijima i javnosti interesantan jednako kao i njena karijera a tako je sve od njene udaje za Arkana sredinom burnih devedesetih.

Jedno otkriće izašlo je s Instagrama Cece Ražnatović. Poznata pjevačica često na svom računu iznosi i profesionalne i osobne aspekte svog života, što objašnjava zašto je skupila više od milijun vjernih pratitelja. Pjevačica je nedavno napravila manju grešku o kojoj se već nekoliko dana raspravlja.

Zabunom je podijelila objavu kolegice Anđeline na engleskom jeziku. Naime, na svom Instagramu podijelila je odgovor koji je Anđelina objavila na vlastitom profilu, gdje je odgovarala na pitanja svojih pratitelja. Jedan od upita bio je i kojem se nadolazećem albumu najviše veseli.

Postavljeno pitanje je bilo: „Osim drugog albuma, koji novi album domaćih zvijezda željno iščekujete? Kao odgovor, Anđelina je podijelila zadivljujuću sliku golemog oceana uz dirljiv tekst pjesme “Za kraj” iz filma “Nedelja”. Na ovaj odgovor Ražnatović je brzo krenuo u akciju. Ceca je svoju ljubav prema nekom posebnom iskazala tako što je na svom Instagramu napisala “Volim te dušo”, ali je kasnije odlučila da ukloni tu objavu.

Svetlana Ceca Ražnatović, ranije poznata kao Veličković, cijenjena je srpska pop-folk pjevačica i dominantna figura srpske pop-glazbene scene. Za sveobuhvatan prikaz njezina života pogledajte njezinu biografiju. Ceca je prikupila odane sljedbenike, zaradivši razne simpatične nadimke kao što su “Ceca nacionale”, “kraljica turbo-folka”, “majka nacije” i “srpska majka”.

  • Ovi nadimci svjedoče o njezinoj golemoj popularnosti. Rođena je 14. lipnja 1973. godine u Žitorađi, malom selu koje se nalazi na jugu Srbije. Cecina majka Mira radila je kao učiteljica, dok je otac, isprva mehaničar, kasnije preuzeo političku ulogu kao predsjednik općine. U obitelji Ceca ima mlađu sestru Lidiju, rođenu samo jedanaest mjeseci nakon nje.

Njihovo odrastanje uvelike su oblikovali baka i djed Čedomir i Velika, koji su imali značajnu ulogu u njihovom odgoju. Ceca je kao dijete pokazala izvanredan razvoj, progovorila je sa nepunih šest mjeseci, a prohodala sa devet mjeseci. S devet godina svoj je talent prvi put pokazala tijekom školske predstave, osvojivši publiku svojom izvedbom.

Nije bilo neuobičajeno da se Ceca suočavala s financijskim ograničenjima, često si nije mogla priuštiti autobusnu kartu i morala se vraćati kući s nastupa u obližnjim selima. Naime, svojedobno je otkrila da je za jedan vikend zaradila 700 maraka, dok je mjesečna plaća njezine majke iznosila tek 25 maraka. Unatoč odličnom uspjehu u osnovnoj školi, unatoč protivljenju majke, umjesto daljnjeg školovanja donijela je odluku o pjevačkoj karijeri.

No, mnogo godina kasnije uspjela je izvanredno završiti srednju veterinarsku školu, smjer svinjogojstvo. Usklađujući svoju pjevačku karijeru navečer i dnevni posao, posvetila se i jednom i drugom. Prijelomni trenutak na Cecinom putu dogodio se u ljeto 1987. kada su joj se putevi ukrstili s Mirkom Kordićem, harmonikašem, skladateljem i aranžerom. Njezin talent otkrio je dok je pjevala u restoranu, a nastupi su joj dopuštali samo stariji kolege.

Prepoznavši njezin potencijal, tražio je dopuštenje njezinih roditelja da je dovede u Beograd. Naredne godine snimila je debitantski album pod nazivom “Cvetak zanovetak” u studiju renomiranog harmonikaša Miroljuba Aranđelovića Kemiša pod izdavačkom kućom PGP RTB. Brzo prestigavši ​​vlastitu generaciju, pjevačica, poznata kao Elvis Presley Žitorađe i prozvana “slomiteljicom muških srdaca”, preferirala je društvo starijih osoba.

Kitila se minicama i dekoltiranim topovima, uživajući u pažnji koju su joj poklanjali muškarci. Prva objavljena veza bila je s nogometašem Zvezde Vladanom Lukićem. Iako je pjevačica upoznala njegove roditelje, romansa je kratko trajala. Vladan joj je iskazivao ljubav, ali je tvrdio da joj nedostaje iskrenosti. Ceca je, pak, njihov pad pripisala njegovoj popustljivosti i nemogućnosti da se afirmira. Čeznula je za pojedincem snažne volje koji bi snažnom rukom potvrdio svoj autoritet.

Preporučujemo