Sestre Rodić iz Titela mnogi nazivaju srpskim Kardašijankama. Ranije ove godine Bojana Šijan  rodila je svog drugog sina, čime je svoju obitelj proširila Mirkom i njihova dva divna dječaka, Zorana i Vukana. Unatoč ovom nedavnom dodatku, Bojanina fizička transformacija nije ništa manje nego nevjerojatna. Svoj zategnuti trbuh i raskošne grudi nedavno je pokazala u crnom bikiniju držeći  sina Vukana, što je za njezin besprijekoran izgled pobralo brojne komplimente.

Obitelj Šijan preuzela je na sebe da unaprijedi svoj peradarski posao osiguravši si mjesto na Bajlonijevoj tržnici. Bojana i Mirko dragi su posjetiteljima tržnice, a Rodiću je Bojana posebno draga zbog njezine ljubazne, tople i genijalne osobnosti. Čini se da je Bojana kao stvorena za ovo zanimanje. Posao im je uspješan, s povećanjem prodaje i stabilnim prihodima. Prema pouzdanom izvoru, Mirko igra ključnu ulogu u njihovom trijumfu. Ne čudi što ih oni koji ih poznaju smatraju savršenim spojem.

Zmajica Bojana nije navikla na besposličarstvo, i iako je nedavno početkom godine rodila potomke i sada marljivo radi na tržnici Bajloni. Nevjerojatno, Bojanina otpornost je iznimna. Srećom, dok oni rade na tržnici, baka Goca im čuva djecu i brine za njihovo dobro. Kako piše Pink.rs, prihode prvenstveno ostvaruju prodajom peradi, što im osigurava opstanak. Poznata pjevačica Goca Božinovska izrazila je zadovoljstvo zbog veze svog sina Bojane Rodić i Mirka Šijana. Goca je često isticala želju da joj se sin oženi i odgaja djecu, zbog čega svoju snahu još više cijeni.

Iako je svaka od sestara Rodić izuzetna, moram priznati da moja snaha Bojana ima posebno mjesto u mom srcu. Mediji su sestre iz Titela prozvali srpskim Kardašijankama, jer su se dvije od njih udale za najpoželjnije neženje u Srbiji. Njihova obitelj je izuzetna, i Ceca i ja smo oduševljeni time. Podrazumijeva se da ne treba zanemariti ni naše sinove – zgodni su, lijepo odgojeni mladići. Bojana je, pak, izvanredna domaćica. Kad god posjetim bolesnu majku u Beogradu i vratim se kući, uvijek se zapanjim kako je sve besprijekorno. Bojana je odgovorna da sve bude uredno i organizirano.  Bojana je inteligentna, vrijedna i sposobna osoba.  Nadalje, ona brzo uči, što je još jedan razlog zašto uživam u njezinom društvu. Čim me Bojana ugledala, poželjela mi je srdačnu dobrodošlicu s osmijehom i zagrljajem zbog kojeg sam se osjećala vrijedno. Ovaj detalj govori o dubini Gocine privrženosti i poštovanja prema snahi i njenoj rodbini, koje je iskazivala bez ikakvog negodovanja i frustracije.

Preporučujemo