Mnoge poznate ličnosti su doživjele ogromnu transformaciju kada je riječ o njihovom fizičkom izgledu. Dosta truda tu treba uložiti, promijeniti prehranu, redovno trenirati i slično.  U ranim fazama svog glumačkog puta, hvaljena je kao jedna od najupečatljivijih  srpskih glumica

 Milica Milša, veoma cenjena ličnost domaće glumačke scene, ostavila je upečatljiv utisak na publiku, koja se još uvek živo seća njenog izgleda od pre dvadesetak godina. Bez sumnje, smatrana je oličenjem lepote. Međutim, kako su godine prolazile, osjetila je primjetan porast na težini. Uprkos preprekama, glumica se trijumfalno uhvatila u koštac sa svojom težinom i uspješno skinula impresivnih deset kilograma. Izbacivanjem namirnica koje sadrže jednostavne šećere i bijelo brašno, glumica je prilagodila svoju ishranu. Osim toga, počela je da konzumira manje porcije. U intervjuu za Hit magazin, Milica je izrazila zadovoljstvo što je smršala poprilično, što je značajno uticalo na njenu garderobu.

Sa radošću je izjavila da sada može komotno da stane u haljine koje su za dva broja manje nego ranije. Zapravo, krojačica je morala napraviti izmjene kako bi osigurala savršeno pristajanje za fotografisanje. Čak su joj i kaiševi postali previše labavi! Ova transformacija učinila je da se osjeća fantastično, jer se više ne osjeća umorno i umjesto toga ima obilje energije.

Proces snimanja je prilično dugotrajan, često traje i do 12 sati dnevno. Zbog zauzetosti Milica nema vremena za kuvanje, što je za bivšu naslovnicu “Plejboja” za posledicu imalo osetno debljanje. Kako bi održala svoju posvećenost zdravom načinu života, ona poduzima opsežne mjere kako bi zajamčila da je svaka hrana koju naruči u skladu s njenim vrijednostima koje se odnose na zdravlje.

Kada je doručak u pitanju, ona se uglavnom opredeljuje za zobene pahuljice, jaja ili integralne žitarice. Za svoj podnevni obrok, ona uživa u hranljivoj mešavini govedine ili teletine uz raznovrsno povrće. Doslednost u rutini večere je tačka na kojoj se Milica ističe. Više voli da jede salatu ili palentu sa sirom, povremeno uživajući u testenini od celog zrna pšenice.

Kako bi se borila protiv dnevne gladi, u svoju prehranu uključuje tri hranljive grickalice. Umjesto da potpuno zabranjuje slatkiše, svoju želju zadovoljava proteinskim pudingom obogaćenim chia sjemenkama ili divnom porcijom zdravog čokoladnog moussea. Prva nedelja se pokazala kao najizazovnija, ali je Milica ostala posvećena sve vreme. S ponosom izjavljuje da se svojih prehrambenih navika pridržavala tri mjeseca.

Primarni motiv iza njene odluke da usvoji ovaj plan ishrane je poboljšanje zdravlja, a ne samo održavanje svoje figure. Izražava zadovoljstvo svojim trenutnim izgledom i otkriva da namerava da nastavi sa ovim režimom do njihovog predstojećeg odmora, kada će ona i Žarko napraviti pauzu. 

Milica Isaković, poznata i kao Milica Milša, veoma je cenjena srpska glumica u sferi pozorišta, filma i televizije. Svojim izuzetnim nastupima u renomiranim serijama poput “Bolji život”, “Srećni ljudi”, “Porodično blago” i “Bela Lađa”, između ostalih, stekla je ogromnu slavu i priznanje. Milica, rođena 20. maja 1968. godine u Beogradu, svoj talenat i strast za glumom ispoljila je od malih nogu, debitujući na ekranu sa samo deset godina.

 

Uprkos tome što je u početku imala uspješnu karijeru u modeliranju, na kraju je prihvatila svoj pravi poziv i nastavila glumu, upisavši glumačku školu nakon što je istražila različita polja. Ova odluka se pokazala kao prekretnica u njenom životu, gurajući je ka trijumfu i priznanju u oblastima pozorišta, filma i televizije.

  • Dok ju je uloga razmažene Lare Simonović u seriji “Srećni ljudi” katapultirala do velike popularnosti, Milica je ostvarila i zapažene uloge u pozorišnim predstavama, filmovima i drugim televizijskim emisijama. Detinjstvo i obrazovanje Milice Isaković, rođene u Beogradu 1968. godine, dali su osnovu za njenu sjajnu karijeru u oblasti zabave.

Njene izvanredne sposobnosti donijele su joj višestruka cijenjena priznanja, uključujući i pohvale za njenu režiju u poznatoj produkciji “Kokoška”. Rođena u porodici cenjenih pisaca, Milša, kako je danas poznata, odrasla je pod uticajem oca Antonija Isakovića i majke Leposave Milanin Isaković.

Cijelog života majka ju je od milja zvala Milša, ime koje joj je ostalo upamćeno. Uprkos svojoj strasti za baletom, nailazila je na prepreke u vidu skolioze, zbog čega je bila neophodna upotreba metalnog proteza za kičmu od pete godine do petnaeste godine. Tokom svog vremena u srednjoj školi, u početku se fokusirala na proučavanje ispitivanja fizičkih materijala.

  • Međutim, brzo je postalo očigledno da ova tema nije uspela da zaokupi njeno interesovanje. Kao rezultat toga, donijela je odluku da svoj fokus prebaci na proučavanje fizičke hemije. Ipak, ubrzo je shvatila da ni ova oblast nije rasplamsala njenu strast. Tako je krenula na novo akademsko putovanje i upisala studij francuske književnosti na Fakultetu Dramske umjetnosti.

Posle godinu dana, Milicu je pogodilo otkriće koje ju je navelo da otkrije svoj pravi poziv: glumu. Sa ovom novopronađenom jasnoćom, hrabro se prijavila na cenjenu Akademiju dramskih umetnosti u Novom Sadu, gde je ljubazno primljena pod vođstvom profesora Bore Draškovića. Njen izuzetan talenat je prepoznat, te se tokom studija aktivno bavila raznim pozorišnim predstavama.

Preporučujemo