Tijekom 1990-ih, pjevač Igor Todorović, ili Doctor Iggy kako ga zovu, imao je dominantnu poziciju u glazbenoj industriji, stekavši značajno bogatstvo. No, na vrhuncu slave odlučio se povući iz središta pozornosti i sada živi povučeno, daleko od očiju javnosti. Iako više nije popularna osoba, i dalje surađuje s Tanjom Banđur s kojom je ostvario svoja najuspješnija djela, a povremeno i nastupa. Ipak, više ne uživa u luksuzu kao nekada. Na nedavnom događaju na kojem je promovirana pjesma Silvije Đogani, pojavio se dr. Igi. Iako je jednom otkrio svoju zaradu, brzo je prokockao svoje bogatstvo.

Dok neki mogu tvrditi da su devedesete bile teško vrijeme, za mene su one bile vrhunac mog života. Tijekom tog razdoblja moji prijatelji i ja bili smo mladi, uspješni i puno smo putovali. Naša je popularnost bila tolika da su nas tretirali kao kraljevsku obitelj gdje god bismo išli. Zapravo, smatrali smo se slavnima. Još uvijek imam živo sjećanje na gomile obožavatelja koji su stajali u redu ispred moje kuće kako bi se slikali sa mnom. Bilo je to vrijeme velikog uzbuđenja za nas. Posjedovao sam jahtu, više automobila i redovito sam vodio svoj tim na skijanje i odmor. Na nastupima sam zarađivao 40.000 maraka mjesečno, a imao sam samo 25 godina. Za svoja prva dva albuma zaradio sam 2.000.000 maraka, što bi danas vrijedilo puno više. Samo da mi je netko savjetovao da pametno uložim novac, sada bih imao barem dvadeset nekretnina u Beogradu.

Međutim, trošio sam novac nepromišljeno i brzo, i prije nego što sam shvatio, nestalo je. Igor je u svojoj ispovijesti govorio o svojoj ambicioznoj naravi u mladosti kojoj je nebo bila jedina granica. Svoju je obitelj opisao kao skromne ljude koji se nisu miješali u njegove težnje. Među njegovim željama bila je jahta od osam metara koja je trošila 70 litara benzina na sat i zarađivala tisuću maraka dnevno. Unatoč cijeloj sezoni provedenoj na obali, uspio je uštedjeti 30.000 maraka i vrijedno raditi kako bi ostvario svoje ciljeve na domaćem i međunarodnom planu. No, priznao je i da su se ta iskustva za njega dogodila prebrzo i burno, jer je po prirodi bio tiha i skromna osoba.

Riječ je o privatnom biznisu s prijateljem, a iako nije službeno zaposlen, vodi skroman način života kojem su na prvom mjestu osnovne potrepštine i skijanje. Priznaje da se ne može osloniti samo na glazbu kao sredstvo financijske stabilnosti, pa se bavi i drugim sporednim poslovima. Jedan od tih poslova je i vođenje škole nogometa s prijateljem, koju je završio i diplomirao 2002. godine. Osim toga, vješt je u rekreativnom nogometu i ima talenta za učinkovito upravljanje svojim obvezama. Nije rasipnik i shvaća važnost štednje novca, što mu omogućuje da zadrži ugodan način života. Dok folk glazbenici možda zarađuju više novca u današnjem društvu, on nema namjeru prijeći u taj žanr i zadovoljan je svojom trenutnom situacijom, kako je jednom izjavio.

Preporučujemo