Ona je jedna od najpopularnijih pop pjevačica u regiji. Njena ljepota i elegancija su aduti koji osvajaju pored njenog veličanstvenog glasa.Pjevačica Nina Badrić nerijetko svoje online pratitelje oduševi uvidima u svoj privatni život. Nedavno je iskoristila priliku i obavijestila obožavatelje da kreće u novo poglavlje. Čini se da je promjena u zraku, poput dolaska proljeća.U iznenađujućem preokretu događaja, Nina je donijela hrabru odluku o potpunoj transformaciji svog imidža, ostavivši svoje pratitelje u čudu kada je na Instagramu predstavila svoj novi izgled, s nevjerojatno kratkom kosom.

 

Hrabra odluka pjevačice naišla je na široku podršku i odobravanje, rezultirajući obiljem pohvala i pozitivnih povratnih informacija. Jedan od značajnih primjera bilo je divljenje njezinom pomlađenom izgledu s novom frizurom, a neki su ga čak uspoređivali sa zadivljujućom Monicom Bellucci.

  • Nina zaslužuje aplauz za svoju sposobnost da napravi kratku frizuru, s obzirom na to da svaka žena cijeni svoju kosu kao ključni aspekt svog izgleda, a rijetke mogu uspješno nositi ovakav look.

Kada ju je jedan od njezinih pratitelja u komentarima upitao je li požalila što je skratila kosu, odgovorila je odlučno: “Trebala sam to učiniti ranije.”

Osim što je poslužila kao uvod u nadolazeći album koji izlazi na proljeće, osmišljen je i koncept svježeg imidža. Frizura “pixie”, ukrašena ovom posebnom bojom, služi kao uzbudljiva dodatna značajka koja dodaje dašak punk utjecaja 90-ih, temu koja će odjekivati ​​kroz cijeli novi album.

Privatni život pjevačice:

Poduzetnik Bernardo Krasnić postao je Ninin suprug u rujnu 2006., nakon pet godina udvaranja. Međutim, njihovoj je vezi 2012. godine došao kraj. Unatoč poteškoćama s kojima se u to vrijeme suočavala, Nina je iz tog iskustva izašla još jača. Zanimljivo, zadržala je prijateljski odnos sa svojim bivšim suprugom.

  • Tijekom predizborne kampanje Ive Sanadera, Nina je posudila glas HDZ-u. Godine 2013. dala je iskaz na suđenju, pojasnivši da iako s njim nije razgovarala o novcu, primila je isplatu na svoj račun. Tragično, Ninin otac, za kojeg je bila duboko privržena, preminuo je u kolovozu 2014. U znak sjećanja na njega izdala je iskrenu pjesmu pod nazivom “Za njega”.

Pojavila su se nagađanja o Nininim prijašnjim ljubavnim vezama s bosanskim glazbenikom Mirzom Šoljaninom i hrvatskim tenisačem Goranom Ivaniševićem, koji su se pojavili u njezinom spotu za pjesmu “Da se opet tebi vratim”. Osim toga, šuškalo se da ju se povezivalo s Markom Miškovićem, koji se navodio kao jedan od čimbenika pjevačičinog razvoda.

 

Vuk Kostić, srpski glumac, vjerni je obožavatelj Nininog lika i djela. Svoju ljubav iskazuje virtualnim poljupcima, a čak je bio i na nekim njezinim koncertima. U medijima se 2015. naveliko pisalo da je Nina u ljubavnoj vezi s Goranom Bogdanom, hrvatskim glumcem koji je od nje 12 godina mlađi. Putevi su im se ukrstili 2014. godine na snimanju spota za pjesmu “Dan D”.

U početku su bili samo prijatelji, no fotografija na kojoj su zagrljeni potaknula je nagađanja o njihovoj vezi. Nina se smatra nevjerojatno sretnom što ima dvije doživotne prijateljice iz djetinjstva. Jedan od njezinih društvenih krugova uključuje ruskog milijardera Andreja Meljničenka i njegovu suprugu Sandru.

U intervjuu je otkrila svoje težnje o pokretanju vlastitog modnog brenda, jer osobno dizajnira haljine za svoje nastupe. Zamišlja da svoj brend nazove “BadRich”. Na pameti joj je i majčinstvo, a otvorena je i za posvojenje. Nina aktivno komunicira sa svojim velikim brojem pratitelja na platformama društvenih medija.

Često joj se upućuju optužbe da ima višak kilograma, no ona se na njih ne obazire. Ona vjeruje da su žene posjedovale veću ljepotu prije prevladavanja estetskih zahvata i odbija se prilagoditi društvenim očekivanjima jer bi to značilo žrtvovanje sebe. Početkom 2023. u regionalnim medijima počela su kružiti nagađanja o pjevačicinom tajnom braku. Nina je dodatno potaknula ove glasine podijelivši fotografiju na društvenim mrežama, pokazujući se u bijeloj haljini i držeći buket cvijeća.

Preporučujemo