Sa Vujadinom Savićem je jako mlada osnovala porodicu i danas su roditelji 4 djece. Mirka Vasiljević utjelovila je uloge žene, majke i glumice. Ne samo da je uspješna glumica, već i žonglira s odgovornostima supruge i majke četvero djece. Osim ovih uloga, Mirka Vasiljević otisnula se iu svijet poduzetništva pokrenuvši vlastiti posao. Sada kada se najmlađa djevojčica prilagodila vrtiću, njezina majka konačno može posvetiti vrijeme ostvarivanju vlastitih interesa i iskusiti osjećaj neovisnosti.

 

Mirka je uz osmijeh napomenula kako se njezina najmlađa kći dobro prilagođava na vrtić. Međutim, to znači da kada ode po nju, nema vremena ni za toalet. Nada se da će barem moći sjesti i uživati ​​u piću prije početka programa. Mirka je priznala da joj se čini da su njezine želje i misli u suprotnosti. Kako bih svom timu pružila jedinstveno iskustvo, započela sam svoj poslovni pothvat s nizom ekskluzivnih privatnih događaja, s ciljem da im ponudim osvježavajuću i voćnu poslasticu. Mirka, odlučna mlada poduzetnica, odbila je napustiti svoju istinsku strast te se upustila u kreiranje svježih voćnih kolača koji će svima odjeknuti na jedinstven način. Kao rezultat toga, njezin pothvat postupno dobiva zamah.

 

Mirka Vasiljević, renomirana srpska glumica i model, zauzima istaknuto mjesto među izvođačima mlađe generacije. Rođena je 27. rujna 1990. godine u Beogradu, a odgojila ju je majka Mirjana, te tetke Ljiljana i Gorana te brat od tetke Nikola. Završivši Gimnaziju “Runđer Bošković”, svoj talent dodatno je izbrusila u cijenjenoj školi “UMS”. Započevši karijeru dječjeg modela sa nepunih pet godina, svoje voditeljske vještine pokazala je iu popularnoj emisiji “City Kids” na televiziji Pink. Osim toga, pokazala je svoju strast prema folkloru. Naime, pojavila se u spotu Tijane Dapčević za očaravajuću pjesmu “Zemlja mojih snova”. U nastavku visokog obrazovanja upisala je Fakultet književnosti i komunikologije. Godine 2005. osvojila je publiku ulogom Sofije, glavnog lika u filmu “Mi nismo anđeli 2”, nastavku hvaljenog filma “Mi nismo anđeli”. Tijekom svoje karijere imala je privilegiju raditi uz ugledne glumce kao što su Nikola Koja, Srđan Todorović, Vesna Trivalić, Zoran Cvijanović i mnogi drugi.

U komediji “Ljubav, navika, panika” glumi glavnu ulogu uz Seku Sabljić, Nikolu Simića i Marija Karana. Drugi zapaženi projekt u kojem je sudjelovala bila je serija “Jesen stiže, Dunjo moja” iz 2009. godine, koja se temelji na trilogiji filmova: “Jesen stiže, Dunjo moja”, “Konji Vrani” i “Bledi Mesec”. Pojavila se i u komediji “Novac ili život” koja je 2010. godine emitirana na televiziji Pink. Osim toga, glumila je Blanku Salom de Korać u seriji “Miris kiše na Balkanu” prema istoimenom romanu Gordane Kuić. Godine 2011. dobila je ulogu Milice u filmu “Zduhač Zvani Avantura”, koji prati uzbudljivo putovanje srednjoškolaca na putu do velikog rock festivala. Godine 2013. preuzela je ulogu Vere u televizijskoj seriji “Zvezdara”, koja se vrti oko tri sestre koje dijele sličnosti, ali imaju različite osobnosti, kao i njihov voljeni brat Gaga. Među kazališnim predstavama u kojima je pokazala svoj talent su “Pazi s kim spavaš” i “Aladinova čarobna svjetiljka”, da spomenemo samo neke. Što se privatnog života tiče, Mirka je 2008. bila jednogodišnju vezu s Lazarom Kosmajecom, sinom zloglasnog narkobosa Dragoslava Kosmajca, a kratko je hodala i s kolegom Viktorom Savićem. Od 2009. Mirka je u ljubavnoj vezi s Vujadinom Savićem, profesionalnim nogometašem i sinom cijenjenog nogometaša Dušana Savića i novinarke Marine Rajević Savić. Iako nisu u službenom braku, zajedno dijele radost roditeljstva odgajajući troje djece: Andreja, Mihajla i Adrijanu. Mirka je 28. listopada 2011. rodila njihovo prvo dijete Andreja, uz Vujadinovu nazočnost za ovu značajnu prigodu u bolnici u Bordeauxu u Francuskoj. Nakon toga, u prosincu 2013., dočekala je njihovu kćer Adrijanu, a godinu dana kasnije i sina Mihajla. Mirka od malih nogu navija za “Crvenu zvezdu”, klub koji za nju ima veliki značaj jer su njen suprug i svekar nosili njegov dres. Zbog Vujadinovih profesionalnih obaveza u inozemstvu, obitelj se često seli. Ipak, usred brojnih obaveza, uspijeva pronaći vremena za svoje akademske bavljenje i strast prema glumi.

Preporučujemo