Stevan Peale se proslavio svojim portretom u nadaleko popularnoj emisiji Igra sudbine, iako se njegova karijera može pohvaliti širokim repertoarom koji obuhvata i televiziju i film, kao i scenske nastupe. Nedavno je produkcijski tim Igre sudbine obilježio značajnu prekretnicu emitiranjem svoje 1000. epizode, značajnog događaja koji je Stevana Pealea ispunio neizmjernom radošću.

  • Ova serija je gledana širom regiona, a mnogi su upravo njega primjetili u sjajnoj ulozi. Poznat je po svom glumačkom talentu, ali i po zamršenim porodičnim odnosima. Osim profesionalnih dostignuća, Stevan pronalazi duboku sreću u svom privatnom životu, gdje dijeli blažen brak sa suprugom Unom. U iskrenoj izjavi Stevan je jednom prilikom izrazio da je, uprkos njenoj klišejskoj prirodi, bez imalo sumnje znao da je Una ljubav njegovog života od trenutka kada su se prvi put upoznali.

Dalje je otkrio da je njihov prvi poljubac učvrstio njihovu vezu, čineći ih od tada nerazdvojnima. Nakon dolaska njihove druge ćerke, domaćinstvo Stevana Pealea dočekalo je neočekivano iznenađenje godinu dana kasnije – dodatak Olge, kao što je prikazano na fotografiji. Za sve to vrijeme dočekali su dvije kćerke, Rosu i Katu, čije nestašne trenutke povremeno prikazuju na raznim društvenim mrežama. U početku se činilo da je harmonična zajednica između bračnog para “nemoguća kombinacija” u očima mnogih.

Stevan, koji je u mladosti trenirao fudbal, postepeno je razvio intenzivnu ljubav i prema Crvenoj zvezdi i prema Zemunu. S druge strane, zanosnu Unu, koja je odrasla uz dvoje starije braće i sestara, oduvijek je plijenila oblast književnosti. Besprekorno spajajući estetiku sa pragmatizmom, na kraju je pronašla svoj poziv kao prevodilac. Kada su u pitanju porodične veze, često postoji osjećaj intrige oko interakcije između svekrve i snahe.

  • Ipak, u ovom konkretnom slučaju pažnja se preusmjerava na vezu koju dijele svekar i zet. Sasvim je prirodno razmišljati o ovom odnosu, posebno kada se uzme u obzir impozantno držanje Uninog oca. Stevan Peale bez oklevanja otvoreno priznaje svoje iskreno zadovoljstvo u razgovorima sa renomiranim psihijatrom Časlavom Hadži Nikolićem, istinskom legendom koja je obišla svet i stekla svetsko priznanje.

Nesvakidašnji životni put profesora Hadže Nikolića predstavlja idealnu priliku za zadivljujuću seriju filmova. Nakon što se uronio u zamršenosti akupunkture tokom svog boravka u Kini, nastavio je da postigne cijenjeni status poglavice u Nigeriji i podstakao značajne odnose sa šamanima u Amazoniji.

Osim toga, njegovo revolucionarno otkriće o postojanju drevnog grada dovelo ga je u centar pažnje kao istaknutog istraživača priznatog od strane prestižnog Instituta za kulturu u Peruu. biografija: Poznati srpski glumac Stevan Peale stekao je ime u pozorištu, filmu i televiziji. Njegov iskorak došao je ulogom Luke Ožegovića u nadaleko hvaljenoj seriji “Igra sudbine”.

Poreklom iz Zemuna, rođen je 18. oktobra 1987. godine, a trenutno živi i radi u Beogradu. Peale je u septembru 2019. godine krenuo na bračno putovanje sa Unom Hadži Nikolić. Pealeova glumačka karijera započela je ranim pojavljivanjem na televiziji u seriji “Selo gori, a baba se combešlja”, reditelja i scenarija Radoša Bajića.

Nakon što se proslavio u zapaženim predstavama kao što su “Šešir profesora Koste Vujića” i “Zvezdara”, Peale je nastavio da pokazuje svoj talenat u serijama “Bićemo prvaci sveta” i “Šifra Despot” iz 2015. do 2018. Međutim, upravo je njegov portret Luke Ožegovića u telenoveli “Igra sudbine” od januara 2020. od januara 2020. oduševio publiku.

Uz svoj rad na ekranu, Peale je svoje vokalne talente pozajmio i raznim sinhronizovanim filmovima, uključujući Teenage Mutant Ninja Turtles, Neobični roditelji, Maya the Bee: Honey Games i mnogi drugi. Stevan Peale se etablirao kao svestran glumac kroz svoj opsežan repertoar od preko 40 pozorišnih predstava. Njegove zasluge uključuju zapažene mjuzikle poput “Love and Fashion” i “Casanova vs. Don Juan”, kao i predstave kao što su “The Great Wave”, “The Great Drama” i “The Angel of East”.

  • Demonstrirajući svoju posvećenost zanatu, Peale redovno nastupa u Pozorištancetu Puž i zajedno sa Matejem Popovićem vodi „Čiča Mićino pozorište“. Tokom slobodnog vremena, Peale se prepušta svom muzičkom umeću, povremeno pokazujući svoje pevačke i gitarske veštine kao član “Fake Banda”, kolektiva kolega Thespia koji se okupljaju radi čistog uživanja. Pealov žar za glumom rasplamsao se u nežnoj dobi, pod velikim uticajem aktivnog učešća njegovih roditelja u Amaterskom pozorištu “Des”. Potpuno uronjen u carstvo scenskog stvaralaštva, imao je ogromno zadovoljstvo od posećivanja performansa i negovanja veza sa svojim kolegama izvođačima.

Otuda nije šokantno što je po završetku srednje škole upisao cenjenu Akademiju likovnih umetnosti (danas poznatu kao Fakultet savremenih umetnosti) u Beogradu. Jedan od njegovih mentora je bio i Ivan Jevtović, renomirani srpski glumac koji mu je dao neprocenjivu mudrost i odigrao ključnu ulogu u obezbeđivanju njegovog inauguracionog nastupa na sceni.

Preporučujemo