Aca Lukas, muzičar rok duha koji se bavi raznim žanrovima, doživeo je mnoštvo životnih iskušenja, uključujući borbu sa drogom, monumentalna dostignuća i burne ljubavne veze. Svoju karijeru je započeo kao roker, a onda je naglo odlučio da krene putem folk muzike u kojoj je i dan danas.

Njegove pesme postale su sinonim za laku noć u baru, izazivajući i suze i radost. Međutim, on nije od onih koji suzdržavaju svoja mišljenja i upuštao se u sporove sa kolegama umjetnicima, često dovodeći na naslovnice zbog svojih intrigantnih veza s različitim ljepoticama. Bilo je zapaženih skandala oko nekih njegovih romantičnih veza, a on je u tri odvojena navrata poduzeo hrabar korak ulaska u brak.

Njegov ljubavni život bio je pun uspona i padova, a mediji su uspjeli sve to da isprate. Kao rezultat ovih sindikata, on sada ima četvoro dece koja će nastaviti njegovo nasleđe – Andreja, Lazara, Miljanu i Viktoriju. Prva supruga Ace Lukasa je Ceca Vuksanović, a zajedno imaju sina i ćerku. Ceca vodi redovan život, radi u prodavnici i drži se povučeno, daleko od očiju javnosti. Nedavno smo je ugledali na svadbi njihovog sina Lazara.

Acova srednjoškolska ljubav je nekada bila osoba koja je imala njenu naklonost. Iako njihova romantična veza nije izdržala, uspjeli su održati pozitivnu i prijateljsku vezu. Vrijeme je prošlo, a oni su sada ušli u fazu života gdje s ponosom prihvataju ulogu bake i djeda. Nakon rastanka sa Cecom, Lukas je ušao u novi brak i na kraju postala majka sina Andreja. Nataša i njeno dete su duže vreme boravili u Nemačkoj dok se nisu našli na ivici skandala. U autobiografiji “Ovo sam ja”

Lukas je otkrio intimne detalje ne samo o sebi već i o svom supružniku Goranu Andrejiću. Nakon što se zaljubio u Natašu, Lukas je doneo odluku da napusti suprugu Cecu i odmah počeo da pakuje svoje stvari. Dok je Lukas boravio u Americi, Nataša je pronašla utehu u zagrljaju drugog čoveka, kome je Lukas nesebično pomagao u nevolji. Žena ovog čovjeka borila se s leukemijom, a Lukas im je velikodušno ponudio svoj stan u Hajdelbergu.

Lukas je preuzeo na sebe da locira odgovarajuću bolnicu za njeno lečenje i ona je tamo uspešno operisana. Ovaj čovek, koji poseduje upečatljiv izgled, snagu i šarm, pojavio se čak i u spotu Cece Ražnatović. Prvobitno je bio vratar, ali sada su on i Nataša u sretnom braku. Ime Ksenija Pajčin ističe se jedinstvenim i zadivljujućim prisustvom.

Mediji se već duže vreme bave beskrajnim spekulacijama o romantičnoj vezi Lukasa i Ksenije Pajčin. Tokom intervjua za “Story” 2006. godine, pjevačica je otkrila da ih dijele jaka veza i ona preuzima na sebe da ga zaštiti od zlonamjernih pojedinaca. Aca je u knjizi otkrio do sada neotkrivene informacije o njihovoj vezi, rasvetljavajući nepoznate aspekte. U periodu od godinu dana, dijelili smo zajednički život.

  • Našu vezu odlikovale su intenzivne emocije i iskrena iskrenost. Za razliku od mojih prethodnih iskustava sa ženama, Ksenia nikada nije pokušala da promeni ko sam ja. Kada bih nekome dao njen opis, prikazao bih je kao osobu dobrog srca. Posjedovala je i fizičku ljepotu i prikrivenu nesreću. Mučila ju je nesigurnost, što ju je dovelo do toga da dane provodi kod kuće, zadubljena u novine i televiziju, razmišljajući zašto su drugi postigli uspjeh dok se ona osjećala stagnirajući.

Lukas je napisao ove riječi. Osim toga, pjevačica ističe da su mediji prikazali netačnu percepciju o njoj. Novine su iznijele razne tvrdnje u vezi s Ksenijom, uključujući i lažne optužbe da je teška ovisnica o drogama. Međutim, Ksenia je zapravo bila slika ljepote i vitalnosti koja zrači dobrim zdravljem. Njena dnevna rutina treninga bila je dokaz njene snage i posvećenosti.

Osim toga, Aca Lukas je otkrio da je tražio od Ksenije da zadrži njihovu vezu u tajnosti zbog njegovog braka sa drugom suprugom Natašom. Jedini zahtev koji sam uputio Kseniji bio je da se suzdrži od otkrivanja detalja našeg odnosa novinarima, i ona je to poštovala. Biti viđen u javnosti sa Ksenijom Pajčin bila je krajnja želja svakog muškarca. Međutim, najvažnije mi je bilo da svaki dan provedem zajedno, a ne da tražim pažnju na naslovnicama časopisa. Kao pjevaču, ovo je imalo veći značaj.

Otkriće Ace otkrilo je i način na koji je žena saznala za aferu sa Ksenijom. Odmarajući se od pevanja na terasi u Sutomoru, iskoristio sam priliku da pošaljem poruku Kseniji. U ovoj poruci sam detaljno opisao akcije u koje ćemo se zajedno uključiti. Međutim, moj kolega me prekinuo, dajući znak da je pauza završena. Na brzinu sam poslao kratku poruku prije nego što sam se vratio mikrofonu.

Dok sam nastavljao sa svojim setom pjesama, misao “ja nisam baš…” prolazila mi je kroz glavu. Nakon završetka nastupa, provjerio sam svoj telefon i otkrio da je pun poruka sa istog broja. Na moje iznenađenje, moja druga supruga Natasha je primila poruku namijenjenu Kseniji. Nije gubila vrijeme na odgovor, šaljući niz poruka ispunjenih ničim osim psovkama i vulgarnostima.

O njima se trenutno mnogo priča. Šuškalo se da su pjevačica Danijela Vranić i Lukas vjerovatno upleteni u romantičnu vezu. Kako prenose mediji, njihova ljubavna priča je navodno počela dok su zajedno radili na pesmi “Niko kao ti”. Pričalo se da je to bila kratka veza, a o tome nikada nisu govorili javno. Kako se priča, Danijela je nakon njihovog raskida odlučila da se skloni od reflektora.

  • Izrazito se ističe ime Sonja Vuksanović. Mnogo je medijske pažnje izazvalo incident kada je Aca Lukas odveo Sonju od svog prijatelja Željka Šašića. Mediji su se stalno fokusirali na njih, a sve tri osobe su rado dijelile lične podatke s javnošću. Uprkos izazovima sa kojima su se suočavali, njihova ljubav je opstala. Sonja i Aca razmenili su zavete i na svet dočekali ćerku Viktoriju. Nažalost, njihov brak nije trebao opstati.

Šuškalo se da Lukas gaji najjaču naklonost prema Sonji i da se silno bori sa raspadom njihovog braka. Nevjera je bila tema razgovora, ali trenutno par održava prijateljsku vezu. Nakon razvoda, Lukas se preselio u stan na Voždovcu, a bivša supruga i ćerka ostale su u porodičnoj vili na Bežanijskoj kosi. Erupcija svađa bila je užasan prizor. Istina je da smo oboje bili krivi, ali nijedno od nas nije bilo voljno da prizna svoje greške.

  • Kako se svađa odvijala, svjedočio sam ponovnom oživljavanju starog Ace, onoga koji govori svoje mišljenje i djeluje bez ustezanja. Bez obzira na sve zabrane, počeo sam se vraćati kući u stanju intoksikacije, pod dejstvom supstanci.  Postepeno je sve počelo da gubi na značaju. Pedantno je navela sve moje mane tokom naših žestokih razmjena. Naše tuče su bile užasne, čak i pred našom djecom. Vene na našim vratovima virile su sa svakim strasnim izlivom, kao da su na ivici da puknu.

Oboje smo bili tvrdoglavi, nespremni da prihvate svoj pošten deo krivice. Rečenice koje su izrečene u tim trenucima bile su krajnje strašne. Uprkos mojoj ljubavi prema njoj, zatekao sam se kako vređam na njen način. Baš kad sam krenuo, suočila se sa mnom licem u lice. “Ne bi se usudio dići ruku na mene!” Njene riječi, pune bijesa, bile su primjer profanog jezika koji je karakterizirao njihove svađe, kako je opisano u njegovoj autobiografiji.

Ističe se ime “Branislava Pašailija” koje plijeni pažnju svojim jedinstvenim i intrigantnim zvukom. Usred raspada braka sa Sonjom, Lukas nije gubio vreme u javnom zabavljanju sa zanosnom brinetom Branislavom Pašajlijem, čak i pre nego što je njegov razvod okončan. Ova romantična zavrzlama izazvala je popriličan skandal, jer je Branislava tada još bila u zakonskom braku sa suprugom Željkom Pašajlijom.

I ova veza je bila kratkotrajna, tačnije samo mesec i po dana. Aca je otvoreno priznao da je njegova veza sa Branislavom bila velika greška sa njegove strane. Nakon završetka njihove veze, Branislava je odlučila da se povuče iz očiju javnosti i retko je primećena u medijima. Ime koje se izdvaja je Božana Vujinović.

Espresso prenosi da je Lukas, nakon razlaza sa Branislavom, otkrio plavu ženu iz Bosne koja je osvojila njegove naklonosti. Božana Vujinović, Playboyeva zečica, dospela je u centar pažnje u njihovoj vezi, što je bilo zaprepašćeno. Međutim, ponovo je dospela na naslovnice kada je privedena. Što se tiče Lukasa, nije se trudio da sakrije svoju naklonost prema Božani i ponosno ju je pratio u svakoj prilici.

Činilo se da glasine oko njenog angažmana u najstarijoj profesiji nisu imale efekta na njega. Ipak, njihova veza sa glamuroznom glumicom bila je kratkog veka. Zanimljivo je da se o njoj pričalo i da je povezana s Neymarom zbog fotografije snimljene u Parizu, što je navelo medije da nagađaju da je proslavljeni fudbaler opčinjen njenom privlačnošću i upečatljivom ljepotom.

Ime Jovana Doroški ističe se jedinstvenim i prepoznatljivim prisustvom. Ace Lukas se, doduše na kratko, zaljubio u bivšu gospođicu Jovanu Doroški. Zajedno su prisustvovali raznim događajima, uživajući u društvu jedno drugog i izgledajući blaženo. Bez obzira na radoznale oči posmatrača, oni su otvoreno pokazivali svoju naklonost u javnosti. Međutim, na kraju su se pojavile vijesti da je njihovoj vezi došao kraj.

Devojka velike enigme. Na proslave Ace Pejovića prekretnice njegove ćerke u septembru, Lukas se pojavio u pratnji izuzetno lepe mlade žene, koja je odisala elegancijom u svom raskošnom ruhu. Međutim, ona je odbila da se fotografiše pored pevačice u prisustvu novinara, a njen pravi identitet ostao je neotkriven. Ipak, očevici su primetili da je nosila zadovoljan osmeh sve dok se Folker nije obratio medijima.

Preporučujemo