Javnost se godinama zanimala za slučaj tužbe koju je pokrenula bivša jubavnica Mirslava Ilića Mirjana Atunović zbog utvđivanja očinstva nad njenim sinom Devinom. Međutim Ilić nije jedini pjevač koji ne želi da prizna svoje vanbračno dijete a to mnogi nisu znali. 

Prošlo je dvadeset godina otkako je Dragan Kojić Keba vodio pravnu bitku da utvrdi da on nije otac kćeri Ljiljane Jevremović.Kako bi se utvrdila istinitost njezinog podrijetla, majka Ine Jevremović iznijela je slučaj u Strasbourg, dajući dokaze da je ona izvanbračna kći Dragana Kojića Kebe.

Unatoč tome što je autor najvećih hitova i što ga supruga snima dok vrišti, Ina sada radi u slastičarnici. Začudo, Keba nikada nije pokazao interes za nju, a to su slijedila i njegova djeca iz prethodnog braka, Nataša i Igor.

Prema nedavnim izjavama Ljiljane Jevremović, Ina ni u ovom trenutku ne komunicira s ocem.

  • Pojasnila je da on dosljedno prenosi sredstva za uzdržavanje izravno na njezin račun, nikad ne odstupajući od određenog datuma svakog mjeseca. Iznos ostaje fiksan, točno onako kako ga odredi sud, bez ikakvog odbitka ili dodavanja. Tijekom njezina ranog djetinjstva sastojao se od jedne znamenke, zatim se povećao na dvije znamenke do njezinih srednjoškolskih godina, a sada iznosi tri znamenke dok ona nastavlja svoje studije.

Izvanbračna kći Dragana Kojića, poznata kao Keba, vodi privatan stil života dok studira psihologiju. Naslijedivši majčin dar za pisanje, Keba je nedavno objavila svoju debitantsku zbirku pod nazivom “Put bez povratka”.

Biografija:

Keba, renomirani pjevač narodne glazbe na ovim prostorima, slovi za jednog od pet najboljih u svojoj struci. Među njegovim najpopularnijim pjesmama su “Ko te ima taj te nema”, “Nemam ljubovca, nemam prijatelja”, “Ona zna”, “Ti s njom hodaš”, “Pukalo oko plavo, “ “Kukavica”, “Imao sam”, “Kad puca nek puca” i brojne druge. U početku kao amaterski pjevač u Loznici, Kebin talent i naporan rad potaknuli su ga da ostvari uspješnu profesionalnu glazbenu karijeru.

Godine 2020. dobio je prestižnu nagradu za životno djelo, kao priznanje za značajan doprinos kulturnom razvoju Srbije. Kebina kći Nataša Kojić nastavila je očevim stopama glazbeno obrazovanje na cijenjenoj Muzičkoj akademiji u Srbiji.

Nakon što je izdala nekoliko uspješnih albuma, donijela je hrabru odluku da se preseli u Los Angeles, SAD, kako bi ostvarila svoj “američki san” i dodatno unaprijedila svoju karijeru. S druge strane, Kebin sin Igor afirmirao se kao profesionalni nogometaš, iako je javnosti možda najpoznatiji kao bivši suprug popularne pjevačice Severine.

  • Djetinjstvo i obrazovanje imali su značajnu ulogu u oblikovanju Kebinog života. Rođen i odrastao u mirnom selu Klupci kod Loznice u Srbiji, bio je sin Petka i Dobrije. Keba, nadimak koji mu je dao djed Branko, kasnije se otkrilo da se odnosio na oštru sablju koja se koristila u Vojvodini.

Osvrćući se na svoje rane godine, Keba se živo prisjeća svog prvog šišanja, iskustva koje mu se duboko urezalo u sjećanje, kada ga je otac odveo u susjednu brijačnicu. Ovaj događaj označio je prekretnicu u njegovom djetinjstvu. Začudo, Keba je u osnovnu školu krenuo godinu dana prije roka, pokazujući svoju želju za znanjem i napredovanjem.

U to vrijeme ne samo da je počeo igrati nogomet, već je i otkrio svoj urođeni glazbeni talent. Na satovima glazbenog kod svoje profesorice Živoradke, Keba je bez muke pokazao kako prepoznaje note i lijepo pjeva. Međutim, Keba je kao dijete bio poznat po ozbiljnom držanju, rijetko kad viđen nasmijan. U intervjuu je priznao ovu fazu, ali je izrazio zahvalnost što nije dugo potrajala.

Poznat po svom optimističnom i optimističnom držanju, stekao je reputaciju pozitivne osobe kada je ušao u odraslu dob. Tijekom svog osnovnog i srednjeg školovanja isticao se kao vrijedan i uspješan učenik. S nepunih četrnaest godina imao je svoj inauguracijski nastup, predstavljajući svoje rodne Klupce na natjecanju u kojem su se suprotstavljala različita sela lozničkog kraja.

Na ovom živopisnom događaju pod nazivom “Tražimo najsretnije selo” Keba je četiri puta zaredom trijumfalno osigurao titulu Klupcima. Nakon ovih izvanrednih djela njegova se slava počela širiti Loznicom. Srdačno je primljen u Kulturno-umjetničko društvo “Vuk Karadžić”, gdje je iskazao svoj vokalni talent kao solist, sudjelovao u grupnom pjevanju, a okušao se i u glumi.

  • Osvrćući se na to razdoblje, Keba ga doživljava kao formativno iskustvo koje je uvelike utjecalo na njegov umjetnički put. Međutim, to se poklopilo s njegovim početnim pohodima na lokalnu pub scenu, gdje je potajno krao od roditelja zbog svoje mladosti. Kako je vrijeme odmicalo, otkrio je svoje glazbeno umijeće na raznim instrumentima, počevši od harmonike i bubnjeva prije nego što se na kraju zaustavio na gitari.

Naposljetku se zatekao u kafani Lenjinovac, gdje bi radosno drndao po gitari i harmonizirao s bliskim društvom.Otkrivši sinove aktivnosti, otac je odlučio posjetiti i sam procijeniti situaciju. Ugledavši svog oca kako sjedi u konobi, Keba je iskoristio priliku da pokaže svoj glazbeni talent svirajući i pjevajući svoju omiljenu melodiju. Impresioniran nastupom svog sina, otac mu je čestitao, pa se Keba više nije morao šuljati u pub.

 

 

Preporučujemo