Ona je u bivšoj državi bila daleko najpopularnija voditeljka koju svi pamte po tome  što je  izvlačila sretne brojeve u igri loto. Tada su se cijele porodice okupljale ispred malih ekrana samo da bi gledali ovu ljepoticu. Suzana Mančić, poznata po svojoj ljepoti, u sedmom desetljeću i dalje odiše karizmom i održava dotjeran izgled. Prihvaća transparentnost u svim aspektima svog života, otvoreno priznajući svoje estetske zahvate i izbor prehrane. No, čak i kada osjetite glad, sladak i sladak doručak Suzane Mančić jednostavno se očekuje.Kao i sve žene, voljena voditeljica susreće se sa slučajevima kada je nezadovoljna slikom koja joj se odražava u ogledalu. Tijekom posljednjeg susreta s tim osjećajem došla je do spoznaje da je svojom težinom premašila željenu građu za vrtoglavih 15 kilograma.

 

S nepokolebljivom odlučnošću donijela je čvrstu odluku da smršavi nekoliko kilograma i izvanredno postigla svoj cilj u samo nekoliko tjedana.

Moja dnevna rutina započinje s osvježavajućom šalicom tople limunade popraćenom pažljivo odabranim asortimanom dodataka koji mi osiguravaju sve bitne minerale i vitamine. Ovaj ritual ponavljam i za vrijeme ručka.

  • Suzana je opisala svoju prehranu tijekom svog puta mršavljenja, gdje je večera služila kao nagrađujući obrok koji se sastojao od izdašne porcije mješavine zelene salate uz ribu ili odrezak.

U međuvremenu se vratila tankom jelovniku, nastavivši svojim uobičajenim izborima. No, posebno značenje pridaje jednom obroku.

 

Na Instagramu je podsjetila svoje pratitelje da oni koji se trude nemaju razloga za strah od gladi. Dodatno, istaknula je važnost doručka i pozvala publiku da ne zanemaruju njegovu važnost.

Za zadovoljavajući i ugodan način za početak jutra, ne možete ne poželjeti raskošan doručak Suzane Mančić. Ona znalački uravnotežuje svoj tanjur kombinacijom kajgane na tostiranom kruhu, osiguravajući izdašan i zasitan obrok. Ne zanemarimo ni osvježavajući dodatak salate od krastavaca i rajčice koji savršeno nadopunjuje okuse glavnog jela.

Dokaz posebnosti koju kiselo vrhnje daje doručku očit je u spremniku, omogućujući uživanje u ukusnom zalogaju bez žrtvovanja okusa.

Biografija:

Tijekom studija razvila je romantičnu vezu s jednim od direktora Energoinvesta, a zajedno su živjeli u Kuvajtu. No, njihova veza nakon godinu dana prekinuta je zbog čega se Suzana vratila u Beograd. Odlučna da bude neovisna o roditeljima, prihvatila se slabije plaćenih poslova poput sinkronizacije crtića i reklama na RTS-u. Ubrzo je dobila primamljivu priliku da vodi emisiju “Loto”, što ju je preko noći vinulo u zvijezde.

  • Unatoč novostečenoj slavi, Suzana je ostala prizemljena i nije je utjecala na njezinu popularnost. Obožavatelji su je obasuli pismima, nudeći ekstravagantne darove poput putovanja i traktora. Suzana se 1989. godine vjenčala s Nebojšom Kunićem, bubnjarem nekadašnje grupe Sedmorica mladih, što mu je bio treći brak. Tri godine kasnije dobili su kćerku Teodoru.

Kako je estrada bila u krizi, Nebojša je zašao u privatne stvari. Tijekom rata Suzana i njezina kći potražile su utočište na Cipru, točnije u Limassolu i Moskvi, kako bi izbjegle samoću. U nastojanju da svom djetetu bude društvo, Suzana je odlučila roditi još jednu bebu i rodila je Nataliju 1995. godine. Zbog nepoznavanja ruskog jezika, Suzaninu je majku pratila u Moskvu kako bi bila društvo i pomoć oko djece. Nakon osam godina braka, par je odlučio raskinuti svoju zajednicu, zbog čega se Suzanin vratio u Srbiju.

Suzana je bila ta koja je inicirala razvod, jer joj je Nebojša okrutno poručio da joj nedostaje ljepote i mladosti, sugerirajući da je nitko neće poželjeti ako mu ne postane žena. To razdoblje njezina života obilježila je depresija zbog čega je potražila pomoć psihologa. Godine 2000. Suzana je započela vezu s Grkom po imenu Simeon – Simom Ocomokosonom.

U početku je razmišljala o tome da se preseli u Atenu i sa sobom povede svoju djecu, ali se na kraju predomislila. Suzana je objasnila da Simeon nije njezin uobičajeni tip, ali ju je osvojio svojom nježnošću, strašću i poštovanjem. Godine 2004. Suzana je donijela hrabru odluku da krasi naslovnicu srpskog izdanja magazina “Playboy”. Unatoč tome što je kao mlađa dobivala takve ponude, Suzana ih je suzdržavala zbog utjecaja konzervativnog oca i nadređenih.

Unatoč njezinoj želji da za svoj 60. rođendan izvede striptiz, taj se plan nije ostvario. Kao voditeljica žirija za izbor “Playboyeva zečica” izrazila je spremnost podržati svoju kćer ako se odluči sudjelovati u natjecanju. U ljeto 2012. Suzanina i Simeon naišli su na poteškoće u vezi zbog kojih su privremeno prekinuli vezu. Ipak, do kraja godine uspjeli su se pomiriti i izgladiti nesuglasice.

Preporučujemo