U današnjem ubrzanom tempu života, često zanemarujemo pažnju prema svojoj ishrani, što dovodi do učestalosti gojaznosti, čak i kod djece. Primjećujemo slučajeve malih mališana koji, već u vrlo mladom uzrastu, obolijevaju od šećerne bolesti zbog konzumacije slatkiša i grickalica.Sa samo 32 godine, Kristina Phillips iz Mississippija nosila je titulu najteže žene na svijetu, unoseći nevjerojatnih 7000 kalorija dnevno. Pogled u zrcalo bio joj je nepodnošljiv, ali nikada nije gubila kontrolu nad unosom nezdrave hrane. Dvije dugogodišnje godine provela je zatvorena u svom domu, osjećajući se gušeći čak i pri malim koracima. Kada je njezina težina dosegnula zastrašujućih 338 kg u dvadesetima, shvatila je da mora nešto promijeniti jer su se njezini zdravstveni problemi pogoršavali. Cijeli svijet ju je promatrao kako krene na put transformacije, a unatoč nebrojenim izazovima, uspjela je skinuti nevjerojatnih 260 kg.Osjećajući se zarobljenom unutar svoje masivne tjelesne mase, okrivljavala je svoje probleme majku i bivšeg supruga Zaka. Nisu samo zadovoljili njenu ljubav prema brzoj hrani kupujući joj je, već su joj dopustili i da pretera u uživanju. Naposljetku je dosegla kritičnu točku i odlučila potražiti pomoć medicinskih stručnjaka. Rekli su joj da se prekomjerne masne naslage mogu ukloniti samo operacijom, ali da bi se podvrgnula zahvatu, mora prvo malo smršaviti. Nevjerojatan put Kristinine transformacije započeo je 2014. godine, kada je uspjela skinuti nevjerojatnih 243 kilograma.

 

 

Zanimanje javnosti diljem svijeta bilo je uhvaćeno njezinim putem transformacije i gubitka težine, što ju je na kraju dovelo do slavnog statusa sudjelovanjem u američkom reality programu posvećenom životima djevojaka s težinom preko 200 kilograma. Tokom razgovora s producentima emisije, izrazila je nezadovoljstvo svojom trenutnom fizičkom formom, osjećajući se zarobljenom u tijelu koje nije željela. Prije deset godina, medicinski stručnjaci su izveli operaciju želuca kako bi riješili njezine brige. Uprkos tome, taj postupak se pokazao nedostatnim jer su značajne nakupine masnoće još uvijek bile prisutne po tijelu, što je zahtijevalo dodatnu kiruršku intervenciju. Američki mediji su izvijestili da je iz svake njezine noge uklonjeno nevjerojatnih 20 kilograma masnog tkiva.Ova mlada žena prošla je kroz potpunu transformaciju, sada teži 83 kilograma, što znači da je uspješno izgubila dvije trećine svoje prethodne težine. Podijeliti svoje putovanje na društvenim mrežama donosi joj veliko zadovoljstvo. Uz to, uspješno obavlja ulogu majke svoja dva sina. Izuzetno je impresivno što je čak i tokom trudnoće izbjegla prekomjerno debljanje, što svjedoči o njezinoj osobnoj pobjedi. Ipak, s njezinim novim izgledom dolazi i niz novih izazova.Kristina se trenutno suočava s brigom da bi joj se težina mogla vratiti. Svaki put kad primijeti porast od dva ili tri kilograma, sposobna je suzdržati se od prejedanja nekoliko dana kako bi izbjegla ponovno biti ograničena u kretanju zbog svoje veličine. Kristina je iskreno priznala da bi, primijetivši bilo kakav porast tjelesne težine, što bi pokazala i igla na vagi, odlazila bez hrane i po nekoliko dana. Njezin strah proizlazi iz bojazni da će se ponovno naći zatvorena u vlastitom domu i izgubiti sposobnost vođenja normalnog života.Tokom izazovnog i iscrpljujućeg procesa mršavljenja, suočila se s nedostatkom adekvatne podrške od strane tadašnjeg supruga Zaka.

 

 

Njihovi stalni sukobi samo su pogoršavali izazove s kojima se ova hrabra žena već nosila. Na kraju je shvatila da je ova borba isključivo njena i da se ne može osloniti na pomoć Zaka, kako je iskreno izrazila. Konačno su odlučili okončati svoj brak, što se pokazalo izuzetno korisnim za nju jer je pronašla partnera s kojim doživljava neizmjernu sreću. Zajedno su izgradili predivnu porodicu, odgajajući dva sina i pružajući si međusobno nepokolebljivu podršku u svim aspektima života. Kristina je oduševljena novootkrivenom sposobnošću da ostvaruje sve svoje želje bez ikakvih ograničenja.Kristina, sjajna i sretna mlada majka, podijelila je svoje prijašnje izazove s hodanjem i brzim zadihanjem nakon samo nekoliko koraka. Ali, sada se osjeća fantastično i sposobna je postići gotovo sve što poželi, što je zaista izvanredno. Na njezinim društvenim mrežama, obožavatelji je svakodnevno obasipavaju pohvalama, a evo samo nekoliko primjera: “Nisam mogao odoljeti izraziti svoje divljenje prema tvojoj ljepoti i nevjerojatnoj inspiraciji koju pružaš. Čestitam ti na izvanrednom putu mršavljenja. Tvoj uspjeh mi služi kao poticaj za vlastita postignuća. Zahvaljujem ti na dijeljenju svojih iskustava.” “Tvoj izgled je apsolutno zadivljujući. Ti si moj glavni izvor inspiracije.” Kristina trenutno uživa u velikoj radosti u svom životu i uspješno se nosi s odgovornostima majčinstva.

 

Preporučujemo