Romantični pothvati Nede Ukraden stalno su plijenili pozornost javnosti, vjerojatno zbog njezine sklonosti da ih drži obavijenima velom tajne. Bliži se svom 74. rođendanu, slavnoj pjevačici ne manjka obožavatelja. Ona i dalje aktivno nastupa a svoj emotivni život krije kao zmija noge. Ipak, čvrsto je izjavila da joj je jedan brak dovoljan.

S nepunih 19 godina upoznala je Milana Bilbiju, jedinog koji nosi titulu njezina supruga i oca njezine kćeri Jelene. Unatoč značajnoj razlici u godinama, on je u vrijeme njihova susreta imao 33 godine. Osoba koja mi je u početku zarobila srce bila je moja prva i najdublja ljubav. Proces udvaranja trajao je izuzetno dugo. Na kraju, nakon desetljeća zajedničkog života, ušli smo u svetu bračnu zajednicu. Osvrćući se na jedan trenutak, Neda se prisjetila svoje čežnje za neovisnošću, jer je odgajala oca koji je bio krutog i patrijarhalnog karaktera. Zatekla je sebe kako prelazi iz jednog oblika “ropstva” u drugi. Svjedočite emocionalnom dojmu ovih izvanrednih slika iz osobne kolekcije – Neda Ukraden uz oca svoje kćeri u trenutku čistog blaženstva. Dolazak dragog djeteta donio im je nemjerljivu radost, a uspomenu na suprugovu voljenu tetku Jelenu Bilbiju, koja je nosila čast da bude inauguralna spikerka na Radio Beogradu, odlučili su počastiti tako što su svojoj kćeri dali ime po njoj. U krugu novog stana nastojali su stvoriti utočište za svoju ljubav. Međutim, unatoč njihovoj dubokoj privrženosti, različita priroda njihovih osobnosti i rutina na kraju je dovela do raskida njihove veze, kako je otkrila poznata pjevačica.

Neda je tvoreno priznala da je svjesna neprestane fascinacije javnosti njezinim romantičnim životom. Iskreno je izjavila da se nikada nije pitala je li voljena, obožavana i progone je udvarači. Iako sam posjedovala određene kvalitete, u meni je postojala praznina. Čeznuo sam za nečim nedostižnim – suborcem, nepokolebljivom potporom, bezgraničnom vjerom, pouzdanikom iznad svega. Danak popularnosti, česta putovanja i duža razdoblja odsustva od kuće imali su štetan učinak na moje veze, na kraju nagrizajući pozitivne aspekte koji su nekada postojali. Neda Ukraden, čiji romantični život ostaje pod velom tajne, nedvosmislena je.

 

Što se tiče osobnog života, Neda je desetljeće bila u ljubavnoj vezi s Milanom Bilbijom, a u braku su bili tri godine prije nego što su se konačno razveli. Unatoč tome, zadržali su srdačan odnos zbog kćeri Jelene. Nažalost, Neda 2013. godine nije mogla doći na Milanovu sahranu jer je uz zeta Pecu bila zaokupljena brigom o unukama blizankama Nedi i Aleksandri. Osim unuka, Neda ima još jednu unuku koja se zove Dušan. Osim toga, Neda dijeli neraskidivu vezu sa svojim voljenim psom Dejom. Neda se odlučila ne udavati ponovno jer još nije pronašla nekoga tko bi mogao parirati njezinom ubrzanom načinu života. Umjesto toga, posvetila se i karijeri i obitelji. Unatoč pozivima za sudjelovanje u reality showu “Farma”, Neda ih je zbog profesionalnih obveza morala odbiti. Na društvenim mrežama podijelila je selfie s pokojnom Usnijom Redžepovom, koja je tragično preminula od raka pluća. No, Neda je naišla na kritike javnosti zbog suprotstavljanja nasmijanog lica uz vidljivu bol na licu pokojne pjevačice na fotografiji.

Izražavajući zabrinutost zbog prijetnji koje prima, pjevačica je izrazila želju da se oprosti od kolege s kojim je veže 40 godina. U medijima su se pojavila nagađanja o Nedinoj navodnoj ljubavnoj vezi s 40 godina mlađim muškarcem, no ona je takve tvrdnje oštro demantirala. Dok su se Neda i Saša Popović povezivali s Tonijem, suprugom Dragane Mirković, pjevačica pojašnjava da s njima održava prijateljske odnose. S ponosom izjavljuje da njezin unuk nosi titulu najvažnijeg muškarca u njezinu životu kojeg obožava. Unatoč komentarima o čestim odlascima kod plastičnog kirurga, Neda otkriva da se dvaput godišnje podvrgava tretmanima pomlađivanja lica radiovalovima. Osim toga, sudjeluje u anticelulitnim programima i tretmanima kavitacije u kozmetičkim salonima. Njezino opredjeljenje za održavanje zdravog načina života uključuje hidrataciju, unos hranjivih obroka, bavljenje tenisom i plivanjem, redovito posjećivanje teretane te samouvjereno šepurenje u kupaćem kostimu u sedmom desetljeću života.

Preporučujemo