Aco Pejović obeležio je značajnu prekretnicu u životu svoje najmlađe ćerke Ive organizovanjem proslave njenog 18. rođendana u raskošnom hotelu u Beogradu.

U njegovoj pratnji na ovom događaju bio je i njegov kolega Aca Lukas, koji je doveo svoju najnoviju partnerku – odvažnu plavušu.


Iako nije imala želju da se slika pored proslavljenog folk pevača, lokalni mediji uspeli su da je uhvate kako drži raskošan buket dok ga čeka sa strane. Među posmatračima su kružile glasine da je ona nova pevačičina ljubavna interesovanja, iako zvanična potvrda nije data.
Samo prijateljski podsjećamo da je svečanost za Pejovićevu kćerku održana u jednom prijestoničkom hotelu. Uz mnoštvo pjevača nazočnih, živahan i ugodan ambijent je svakako osiguran.

Pejović, ponosni otac tri kćerke, Ive, Magdalene i Marije, često ističe svoj ponos na svu svoju djecu.


Po dolasku na rođendansku proslavu, mladu ženu krasila je prefina bordo haljina koja je savršeno prijanjala uz njenu figuru. Međutim, najupadljiviji predmet njenog ansambla bila je ogrlica luksuznog brenda “Van Cleef & Arpels” koja je procijenjena na nevjerovatnih 9.500 eura. Uz to, nosila je i par minđuša koje su imale cijenu od 3.000 eura.

Preporučujemo