Obeležavanje rođendana Suzane Jovanović bio je manifestacija  divljenja i naklonosti. Suzana Jovanović, pevačica i supruga Saše Popovića, proslavila je 54. rođendan kod kuće sa porodicom. U objavi na Instagramu podelila je fotografiju na kojoj drži cveće koje je dobila, kako stoji sa snahom, sinom i prijateljicom Vesnom, koja je poznata frizerka. Pažnju mnogih privukla je torta koja se nalazila na stolu na fotografiji, a verovatno je neko napravio za njen poseban dan. Suzana je izrazila zahvalnost svom sinu na divnim poklonima koje je dobila na svoj poseban dan. Međutim, njene pratioce zanimalo je gde je Popović bio na njenom rođendanu.

Suzana je nedavno podijelila detalje njihove veze, otkrivši da su zajedno već 27 godina, uključujući vrijeme kada su izlazili i zajedno živjeli. Sašu je opisala kao sjajnog čoveka, dobrog prijatelja, dobrog muža i dobrog oca, pri čemu je sve u superlativima. Nadalje, izjavila je da mu svaki dan donosi kafu u krevet kao gest zahvalnosti za sve godine koje su proveli zajedno. Iako nisu zvanično vjenčani, Suzana smatra da je njihova veza jednako značajna. Nikada nisu u javnosti otkrili tačne razloge zašto se nisu uzeli.

Ona je, kako prenosi Blic, izjavila da mu, kad god želi da mu podigne raspoloženje, sprema doručak u krevet. Ona je dalje dodala da bez njega ne bi bila osoba kakva je danas, a isto važi i za njega. Savršena kombinacija muškarca i žene ključna je za uspjeh, a oni su idealan spoj. One se međusobno dopunjuju i mogu komunicirati samo jednim pogledom. Dovoljna je samo razmjena od petnaest sekundi da riješe svaku situaciju.

Sale uvijek spominje da je ona bila pokretačka snaga njegovog uspjeha. Kao pouzdana supruga, uvijek je bila tu za njega. Oni su tim i sve sami rade po kući. Preferiraju jednostavnu hranu i ne zahtijevaju ekstravagantne obroke na svom stolu. Ona je prisutna da mu pomogne na svaki mogući način, a oni zajedno rade na ostvarenju svojih ciljeva. “Suzana je uzbuđeno predložila Grandu da ispeče jaja, meso i salatu kako bi uživali. Kako kaže, mogli su čak i sjediti na trotoaru i zajedno uživati ​​u ukusnom hamburgeru.

Preporučujemo