Ona je jedna od najpopularnijih folk pjevačica već preko tri decenije. Osim njene karijere javnost zanima i njen privatni život. Tijekom gostovanja u emisiji Goce Tržan “Ako progovorim”, proslavljena folk pjevačica Ceca Ražnatović otkrila je do sada neobjavljene aspekte svog osobnog života. Tako se saznalo da je Ceca Ražnatović bila u ljubavnoj vezi sa strancem.Mediji su ostali zatečeni neočekivanim otkrićem u emisiji, budući da vjeruju da su dobro razumjeli Cecu i njezine romantične sklonosti. Tijekom spomenutog programa pjevačica je otkrila svoju naklonost kako našoj muškoj populaciji, tako i našem načinu razmišljanja, iskazavši svoju nesposobnost uspostavljanja odnosa s nepoznatim osobama koje idu naprijed.

 

  • “To nije nešto što mogu učiniti. Ljubav koju gajim prema našim muškarcima je neusporediva i duboko se divim našem kolektivnom načinu razmišljanja. Iako sam imao priliku biti s nepoznatim pojedincima, oni nikad ne shvate vaše namjere kada No, naša vrsta razumije i najjednostavnije znakove, kao kad im kažete ‘Idemo'”, uzviknula je Svetlana, ozarivši lice tijekom gostovanja u emisiji “Ako progovorim”. .”

“Dopustite da počnem tako što ću reći da se samo šalim, ali nepobitno je da je ljubav snažan motivator. Svi mi zračimo radošću i srećom kada doživimo ljubav. To je nešto svojstveno i muškarcima i ženama.

Međutim, važno je Napominjem da ljubav nikad ne bi trebala doći pod svaku cijenu. Osobno odbijam tolerirati bilo kakvu situaciju samo zbog privida ili društvenih očekivanja. Cijenim svoju slobodu i duševni mir iznad svega i radije bih napustio situaciju s dostojanstvom nego brinuti o mišljenjima i prosudbama drugih.” To su osjećaji koje je iznio Ražnatović.

 

  • Folk diva je jasno poručila da nikada neće ostati u nepoželjnoj vezi isključivo za dobrobit zajednice.

Ceca je samouvjereno izjavila da se ne obazire na mišljenje iz sela. Vlastita joj je sreća iznad svega. Izrazila je izazov pronalaženja muškarca koji je može istinski osvojiti, budući da je navikla biti neovisna i samopouzdana. Nadalje, financijski status je ne impresionira jer sama zarađuje.

Upitujući za Cecino mišljenje o tome da li sebe smatra ženom sudbine, Goca je dobila odgovor koji je naveo na razmišljanje.

Ceca je razmišljala o vlastitom identitetu, pitajući se može li biti etiketirana kao femme fatale. Razmišljala je o značenju biti fatalna, pitajući se zaboravljaju li je ljudi lako. No, samouvjereno je izjavila da je nezaboravna.

Biografija:

Svetlana Ceca Ražnatović, ranije poznata kao Veličković, poznata je srpska pop-folk pjevačica i najistaknutija ličnost srpske pop-glazbene scene. Za detaljan prikaz njezina života pogledajte njezinu biografiju. Ceca je od svojih vjernih obožavatelja dobila nekoliko simpatičnih titula, među kojima su “Ceca nacionale”, “kraljica turbo-folka”, “majka nacije” i “srpska majka”, što svjedoči o njezinoj ogromnoj popularnosti.

  •  Rođena 14. lipnja 1973. u Žitoraži, selu koje se nalazi u južnoj Srbiji, Ceca je odrasla u kućanstvu u kojem je njezina majka Mira radila kao učiteljica, dok je njezin otac radio kao mehaničar prije nego što je prešao u političku ulogu kao predsjednik općine. Uz Cecu, značajnu ulogu u njihovom odrastanju imala je i njena mlađa sestra Lidija, uz podršku bake i djeda Čedomira i Velike.

Pokazavši izuzetan razvoj kao dijete, Ceca je progovorila sa samo šest mjeseci, a prohodala sa samo devet. S nepunih devet godina debitirala je u školskoj predstavi, osvojivši publiku svojim neosporivim talentom. Nije bila neuobičajena pojava da se Ceca suočavala s financijskim ograničenjima, često se nakon nastupa vraćala pješice iz susjednih sela zbog nedostatka novca za autobusne karte.

Tijekom jednog vikenda uspjela je zaraditi 700 maraka, što je čista suprotnost majčinoj plaći od 25 maraka. Unatoč izvrsnosti u osnovnoj školi, donijela je hrabru odluku da nastavi pjevačku karijeru umjesto daljnjeg školovanja, na veliko užasnuće svoje majke. Ipak, srednjoškolsko obrazovanje stekla je izvanredno pohađajući Veterinarsku školu, smjer svinjogojstvo.

Danju je marljivo pripremala stavke, a navečer je pokazala svoje vokalne sposobnosti. Prijelomni trenutak na Cecinom putu dogodio se u ljeto 1987. kada su joj se putevi ukrstili s Mirkom Kordićem, harmonikašem, skladateljem i aranžerom.

Upravo je u restoranu, gdje je imala priliku zapjevati samo kad su joj stariji kolege dopuštali, prepoznao njen izniman talent. Odlučan da njeguje njezin potencijal, tražio je dopuštenje njezinih roditelja da je dovede u Beograd.

Preporučujemo