Biti pred očima javnosti znači da je nečiji privatni život neizbježno predmet javnog nadzora. To je činjenica koju dobro znaju sve glumice, voditeljice i pjevačice koje prate na svakom koraku. Međutim, nije ograničeno samo na njih. Čak i osobni događaji poput vjenčanja i razvoda odvijaju se pod budnim pogledom znatiželjnika, koji imaju dugo pamćenje koje može potrajati i do desetljeća.

Ognjen Kajganić, umirovljeni rukometaš, u braku je s odbojkašicom Ivanom Đersilo od 2012. godine. Zajedno imaju kćer i sina. Iako danas vodi miran život s obitelji, Kajganić je nekoć bio poznat po impresivnom zavodničkom umijeću. Ljubav njegovog života bila je nitko drugi do Aleksandra Jeftanović, koju je jako cijenio. Svoju skladnu vezu zapečatili su brakom, nakon čega je Aleksandra zbog njihove ljubavi pauzirala svoju karijeru. Ognjen je igrao za razne europske klubove, a unatoč tome Aleksandra ga je odlučila pratiti u svim njegovim potezima. Na kraju se par odlučio vratiti u svoj rodni Beograd.

Na privatnoj ceremoniji održanoj u restoranu u Beogradu izmijenili su zavjete bez ikakvog znanja javnosti. No, dvije godine kasnije raskinuli su brak, a razloge razvoda odlučili zadržati za sebe. Kasko su iznenadili javnost svojim brakom isto se desilo i sa njihovim razvodom.

Sportaš je 2008. godine započeo ljubavnu vezu s televizijskom voditeljicom Marijom Kilibardom. Kružio je trač o tome da se par zaručio međutim, veza je prekinuta nakon tri godine. Aleksandra je već nekoliko godina u braku s biznismenom Aleksandrom Švrakom i zajedno imaju dvoje djece: kćer Anu i sina Aleksu. S druge strane, Marija je već dvije i pol godine u ljubavnoj vezi s Branislavom Vučelićem, sinom glumice Ljiljane Dragutinović i Milorada Vučelića.

Preporučujemo