Zvijezda rijaliti TV-a i nagrađena Ružica Veljković ušla je na underground medijsku scenu 2017. godine i od tada se o njoj ništa ne zna. Mediji i fanovi spekulisali su da se ona udala, zatrudnjela i kasnije rodila dete, dok je Ružka izbrisala sve društvene mreže i nigde se nije pojavljivala.

Sada, sedam godina kasnije, odlučila je da prekine svoju “ćutanje” i objavi svoj identitet tokom Brandonovog direktnog prenosa. Ruzica i dalje izgleda prelepo, što pokazuje da je uložila mnogo truda u sebe. Širom je otvorila usne i zadržala oblik lica, ali je rijaliti zvezda delovala malo opreznije i ćutljivije, a čak joj se i glas promenio. Nakon sedam godina, Ružička više nije htela da ćuti, pa je odlučila da progovori o učesnicima koji su sa njom delili prostor u rijalitiju “Parovi”.

O Tijani Ajfon nije želela da priča, ali je otkrila da je Željko Stojanović sada vrhunska figura i da su u jednom trenutku završili video pozivom. Govorila je i o Maci Discrecia, otkrivši da je ona jako fina osoba. Zatim se i ona osvrnula na sebe.

– Veoma sam povučena i stidljiva, nisam kao u rijalitiju, gde moram da nastupam, svi smo kao likovi u seriji – rekla je svojevremeno Ružica, pre nego što je otkrila više detalja o rijalitiju. – Galović (producent) je pričao i davao instrukcije meni i Sladi Petrušić, a ja sam se zaljubila u njega – rekla je Ružka, otkrio je Brendon, muškarac koji se pominje u produkciji Zaljubivši se u njega i nju.

Preporučujemo