Nedavno otkriće renomirane folk pjevačice Dragane Mirković zaprepastilo je javnost. Prije samo nekoliko dana otkrila je da je njezin poprilično dug brak s Tonijem Bijelićem došao kraju. Ova neočekivana objava mnoge je ostavila u nevjerici, a Toni Bijelić, suprug Dragane Mirković, odlučio je ostati škrt na riječima.

  • Pjevačica je na iznenađenje mnogih otkrila da već tri godine ne dijele zajednički prostor, iako je u javnosti simbol stabilnosti i veselja. Nakon ovog otkrića pojavila su se nagađanja o Tonyjevom navodnom preseljenju u Njemačku, gdje je navodno kupio vilu i započeo novo poglavlje s mlađom partnericom.

Dok su se glasine vrtjele u medijima u vezi s trudnoćom Tonyjeve navodne djevojke, nagađanja su dosegla vrhunac. Otkrivanje ove vijesti bila je posljednja točka preokreta za Draganu Mirković, koja ju je natjerala da zauzme odlučan stav i iznese istinu u javnost, ne ostavljajući više tajni za čuvanje.

U nastojanju da svoju djecu zaštiti od potencijalnog skandala koji bi se mogao negativno odraziti na njih, Dragana nije htjela otkrivati ​​detalje svog razvoda. No, kako su glasine postajale sve glasnije, našla se prisiljena javno progovoriti o situaciji i suočiti se sa stvarnošću.

Toni Bijelić je u priopćenju svoje odvjetnice Gabriele Banić oštro opovrgnuo sve optužbe iznesene na njegov račun u medijima. Banić je istaknuo kako Toni dosljedno poštuje načela integriteta, poštovanja i odanosti obitelji, odbacujući sve tvrdnje o njegovom privatnom životu kao neutemeljene. Za ova neutemeljena nagađanja nije dano nikakvo objašnjenje niti opravdanje, te je zatraženo da se izbjegnu daljnji komentari na tu temu.

Razvod Dragane Mirković i Tonija Bijelića izazvao je veliki interes medija i javnosti, a istina se zaplela u mnoštvo glasina i nagađanja.

Dodatni sadržaj

Stoljećima je nadaleko priznata izvanredna ljekovitost gospine trave, koja se naziva i gospina trava ili kantarion. Ova svestrana biljka nalazi svoje mjesto u našim domovima kao lijek za mnoštvo bolesti. Koristi se od zacjeljivanja rana do ublažavanja grčeva u želucu i rješavanja stanja koja utječu na bubrege, slezenu, jetru i mjehur. Osim toga, djeluje umirujuće na kašalj i pozitivno pridonosi zdravlju krvi.

Sa svojim živim žutim cvjetovima i visokom visinom od otprilike jednog metra, ova izdržljiva biljka uspijeva u sušnom tlu i pod toplim zagrljajem sunca. Često krasi livade, neukroćena polja i isušena brda. Optimalan trenutak za sakupljanje njegovih obilnih listova i cvjetova je u svibnju i lipnju.

Upotreba gospine trave je poznata po svojoj svestranosti. Služi u razne svrhe kada se primjenjuje izvana, kao što je liječenje rana, opeklina, posjekotina, hemoroida i pružanje umirujuće masaže za ublažavanje boli. Interno je dokazao svoju učinkovitost u borbi protiv bolova u želucu, bolesti jetre, proljeva, crijevnih parazita i nekontroliranog mokrenja. Nadalje, u kombinaciji s drugim biljkama, koristi se za liječenje bolesti poput prehlade, upornog kašlja i astme, zahvaljujući svojim antibakterijskim svojstvima.

Nadalje, izvanredno ulje gospine trave ima izvanredne prednosti, a služi ne samo kao kulinarski začin, već i kao umirujuće sredstvo za obloge i masaže. Njegove značajne dobrobiti proširuju se na liječenje ranica na vratu maternice, kao i na njegu i zacjeljivanje suhe, osjetljive i ispucale kože. Da biste osjetili njegove unutarnje dobrobiti, preporučuje se unos 30 kapi ulja tri puta dnevno, idealno trideset minuta prije jela.

Za pripremu čaja od gospine trave jednostavno pomiješajte malu žlicu lišća i cvjetova biljke s kipućom vodom. Pustite smjesu da se strmi desetak minuta prije uživanja. Ovaj ljekoviti čaj možete piti više puta tijekom dana za ublažavanje upale i bolova unutarnjih organa.

Nedvojbeno je da je gospina trava biljka koja plijeni pažnju svojim ljekovitim svojstvima i s pravom je drag i čest gost u našim kućanstvima.

Preporučujemo