U današnje vrijeme mnogi žele da žive u nekom luksuzu i kao prinčevi i princeze, a veliku zaslugu za ovakvo razmišljanje igraju mediji koji prikazuju estradne ličnosti kao osobe koje žive život na visokoj nozi i nemaju nikakvih briga i problema kao mi obični ljudi, a mnogi smatraju da to nije dobro.

Danas kada je pogotovo teško doći do stana po normalnoj cijeni, bilo da se kupuje ili iznajmljuje, mnogi se osvrću na to kako slavne ličnosti kupuju vile u poznatim kvartovima gdje su sve kuće ograđene kako bi zaštitile te poznate ljude i držale siromašnije podalje, a svi znamo takve kvartove u većim gradovima.

Jedan takav kvart je i Dedinje, gdje danas živi i poznata turbofolk pjevačica Jelena Karleuša koja je stalno prisutna u medijima regiona. Danas žari i pali kako svojim provokacijama i ponašanjem, tako i svojom muzikom i stilom oblačenja i šminkanja koji itekako privlači dosta pažnje na sceni.

Ono što malo ko zna je to da je ona odrasla u oskudici i da je imala normalan odgoj u blokovima Novog Beograda, nedaleko od fontane gdje je nakon razvoda njenih roditelja ostala sa svojom majkom Divnom koja je dala sve da njeno dijete postane uspješna osoba kad poraste.

Kao što vidite na priloženim slikama, Jelena je nekad živjela u puno manjem stanu i nije uživala luksuz koji danas ima. Divna je dizala kredite i sav novac ulagala u svoju kćer, ali su i dalje pošteno živjeli. Nije ni čudo da Jelena i danas govori sa velikom ljubavlju o svojoj majci.

Preporučujemo