Na domaćoj estradi je zavladala prava emidemija razvoda i nakon Dragane i Harisa sada se  razvodi i Dženan Lončarević. Rasšpadi brakova na javnoj sceni se dešavaju tako brzo da smo neke od njih već i zaboravili. Podsjećamo javnost je ostala zaprepaštena nepredviđenim krajem 12-godišnjeg braka Darka Filipovića, ali pravi šok zahvatio je društvo kada se otkrilo da se njegova supruga upustila u aferu sa njegovim najbližim povjerenikom. Darko Filipović, proslavljeni vokal, nedavno je zaključio bračni put sa Jasminom, a kao katalizator rastanka naveo je njenu izdaju sa jednim od najdražih pratilaca.

 

Njihova veza je trajala nevjerovatnih 12 godina, a njihovo dugo očekivano vjenčanje i raskošan prijem bili su tema razgovora već duže vrijeme. Nakon godinu i po dana zabavljanja, Darko i Jasmina su razmenili zavete, prvobitno nameravajući da venčanje održe u Beogradu. Ipak, u poslednjem trenutku doneli su odluku da se fešta presele u Leskovac, grad u kome su imali brojne prijatelje i rodbinu iz južnog regiona Srbije.

U svetlu Filipovićevog izbora da raskine brak, odlučio je da ne otkriva konkretne razloge njihovog rastanka, pre svega zbog brige za njihovu ćerku. Ipak, na kraju je otkrio da se upustila u nevjeru sa bliskim poznanikom. Ako ga nije sramota, neka on bude taj koji će otkriti pravi motiv njihovog razlaza. Njena produžena nevjera sa sada već bivšim partnerom trebala bi joj donijeti veliku sramotu, jer se suočila s odbijanjem svojih bliskih. “Kao što vidite, moja savjest je čista”, samouvjereno je ustvrdio Darko.

Javnost je ostala zatečena iznenađujućim razvodom Darka Filipovića nakon desetak godina braka, ali je upravo njegovo otkriće da ga je supružnica izdala sa najdražom saputnicom sve ostavilo u nevjerici. Jasmina, supruga Darka Filipovića, upustila se u čin neverstva sa njegovim intimnim prijateljem, što je dovelo do nestanka njihove trajne ljubavi. Njihova zajednica trajala je nevjerovatnih 12 godina, a njihovo raskošno vjenčanje i velika veselja bili su predmet širokog razgovora u cijelom gradu.

 

Godinu i po dana udvaranja, Darko i njegova izabranica izmijenili su zavjete. Oni su spontanom odlukom u poslednjem trenutku svoje svatove preselili iz Beograda u Leskovac, grad u kome su imali jak sistem podrške prijatelja i rođaka sa juga Srbije. Uprkos tome što je želeo da zaštiti svoju ćerku od bilo kakvog zla, Filipović je odlučio da ne otkrije razloge njihovog razvoda, da bi kasnije otkrio da je njegova supruga bila neverna sa nekim koga su oboje poznavali.

U tom trenutku Darko je samouvjereno izjavio da će, ako ga nema srama, otvoreno otkriti pravi motiv svojih postupaka. Istina je da se upustila u dugogodišnju aferu sa svojim bivšim partnerom, što je na kraju dovelo do njihovog rastanka. Teret srama treba da leži na njoj, jer su se oni koji su joj nekada bili bliski sada distancirali. Kao što je vidljivo iz mog besprijekornog lica, ja nemam nikakvu odgovornost po ovom pitanju.

  • O njiohovoj ljubavi Darko je nekada ovako govorio: Jasmina je bila potpuno zatečena mojim prijedlogom. Nije joj palo na pamet da sam pomno planirao, pa čak i kupio prsten za ovaj trenutak. Kada sam je konačno zamolio da se uda za mene, ostala je bez riječi, potpuno nesvjesna šta će se dogoditi. Naravno, ona je pristala i odmah se raspitala za svadbene aranžmane. Predložio sam da odvojimo malo vremena da se opustimo i uživamo u radosti naših veridbi tokom odmora, i da brinemo o svečanostima kada se vratimo u Beograd. Namjera mi je bila da se potpuno uživimo u jedno drugo društvo tokom ovog čudesnog bijega – ispričao je tada Darko.

Uzimajući u obzir Jasminino poreklo iz južnog regiona Srbije, Folker je doneo odluku da proslavu venčanja organizuje u svom rodnom gradu.

Darko, čije prezime sada nosi i njegova životna saputnica, ispričao je da su venčanje odlučili da održe u crkvi Svete Trojice u njegovom rodnom Leskovcu. Na ovu odluku uticala je činjenica da je Jasmina iz Niša i da su svi njihovi rođaci iz južnog regiona. Svećenik je preporučio crkvu zbog njene besprijekorne akustike, koja je savršeno upotpunila nastup hora, stvarajući fantastičnu atmosferu.

Sa oko četiristo šezdeset gostiju, njihovo venčanje je postalo jedno od najvećih leskovačkih svečanosti. Darkov glavni cilj je bio da se svi provedu nezaboravno. Kako željno iščekuju dolazak svog prvog djeteta krajem ljeta, novopečeni bračni par je odlučio da odgodi svoje planove za medeni mjesec.Tokom njihovog braka, Darko se jako ponosio Jasmininim oblinama i često je na društvenim mrežama dijelio njene provokativne fotografije, pokazujući kako joj se divi.

 

 

 

Preporučujemo