Jelena Karleuša je poznata po tome da nema dlake na jeziku i da o svemu ima mišljenje i iznosi ga javno. Vrlo često potkači i svoje kolege pa tako ovaj put nije štedjela ni Harisa Džinovića. Javnost je i dalje opčinjena razvodom Harisa i Meline Džinović koji je u tijeku. Iako kreator još nije dao nikakve službene izjave po tom pitanju, pjevač se ne suzdržava u izražavanju oštrih osjećaja prema bivšoj supruzi.S druge strane, ima pojedinaca koji su stali iza Meline. Njihovim redovima danas se pridružila i Jelena Karleuša, koja je najvjerojatnije došla do svoje točke pucanja i odgovorila na sebi svojstven način.

 

Osim što je Harisovu fotografiju podijelila na svom Instagram storyju, pjevačica se žestoko obrušila na kolegu.

  • Jelena je u strastvenoj poruci izrazila sućut prema osobi koja je pozvala policiju na ženu koja je rodila njihovo dvoje djece i o kojima se brine dvadeset godina. No, izrazila je i zabrinutost, navodeći da situacija eskalira nepotrebnom dramom.

Unatoč percepciji čvrstog i stabilnog braka, Haris je odlučio javno iznijeti intimne detalje svoje veze, što je izazvalo brojne kritike javnosti.

Zaključujući izjavu, JK je izrazila frustraciju ponašanjem pojedinih pojedinaca, postavljajući pitanje zašto se neki muškarci bore sa očuvanjem privatnosti. Posljedice takvih postupaka, sugerira JK, mogu pridonijeti problemima u vezi i nevjeri.

Nakon još jednog propalog braka, ovoga puta između Dragane Mirković i Tonija Bijelića, poznata pop diva izrazila je podršku umiješanoj ženi. Iako nije direktno spomenula Tonija, bila je sasvim konkretna kada je u pitanju Harisova situacija.

BIOGRAFIJA JK

17. kolovoza 1978. u Beogradu je na svijet došla Jelena, njegovana kći poznate radijske novinarke Divne i kriminalističkog inspektora Dragana Karleuše. Dok je odrastala, roditelji su je obožavali, pružajući joj bezbrižno i radosno djetinjstvo. Unatoč njihovom konačnom razvodu, nastavili su živjeti zajedno još neko vrijeme, osiguravajući joj toplinu obiteljskog okruženja punog ljubavi.

Jelena je bila nestašna djevojčica, uvijek nestrpljiva da se penje po drveću i vozi biciklom pri najvećoj brzini. Vjerovala je da posjeduje izvanredne sposobnosti i dan danas se pita kako je uspjela izbjeći slomljene kosti u svojim bezbrojnim smjelim bijegovima. Njezino duboko suosjećanje prema životinjama navelo ju je da sanja o osnivanju utočišta za napuštene pse i mačke.

  • Uz očevu stručnost instruktora vodenih sportova, Jelena je rano počela trenirati skijanje na vodi i ronjenje. S nestrpljenjem je sudjelovala u brojnim ekspedicijama prekrasnim Jadranom, uranjajući u zadivljujuće podmorje. Kad su njezini roditelji imali goste, nikad ih nije grdila niti pokazivala znakove da je razmažena.

Ovakvo ponašanje učinilo je njezine roditelje nevjerojatno ponosnima na nju. Za razliku od svojih vršnjaka, stariji su joj ljudi bili zanimljiviji i više je voljela njihovo društvo. Često se osjećala kao autsajder među svojim vršnjacima, uspoređujući se s izvanzemaljcem u kokošinjcu. Taj je osjećaj pripisala svom visokom IQ-u od 153, izmjerenom testom.

Još u vrtiću iskazivala je svoje talente pjevajući i plešući pred prijateljima. Tijekom tih nastupa otkrila je svoju strast i osjetila se osnaženom fascinacijom publike. Preuzimanje kontrole nad situacijama oduvijek je bila njezina značajka. Dok se pripremala za polazak u školu, prihvaćala je nove obveze i odgovornosti koje su je čekale.

Tijekom svog akademskog puta bila je izvrsna u svim predmetima osim u matematici. Sa svojim šarmom kao štitom, često je uspijevala pobjeći neozlijeđena. Nije osjećala potrebu puno učiti kod kuće, jer joj je bilo dovoljno samo slušanje na satu. Gledajući s visoka na svoje kolege iz razreda, shvatila je da joj nedostaju prijatelji. U ulozi blagajnice bila je zadužena za prikupljanje sredstava koja je promptno trošila u McDonald’su umjesto na školske aktivnosti.

Imala je naviku otvoreno i bez oklijevanja iznositi svoje mišljenje. Još s četrnaest godina gajila je duboku zaljubljenost u pjevača Željka Šašića, a svoje osjećaje hrabro mu je priznavala dok su bili na moru. Nažalost, on ju je odbio zbog razlike u godinama, a Jelena mu je uzvratila da će ga jednog dana nadmašiti u slavi.

Preporučujemo