Nije rijetkost da djeca krenu stopama svojih roditelja posebno ako imaju talenat za istu profesiju. Jedna od njih je i Nikolija koja je jako uspješna pjevačica mada u drugačijem žanru od svoje majke. Poznata folk pjevačica Vesna Zmijanac ima jedno dijete po imenu Nikolija Jovanović. Nakon rastave od Vlade Jovanovića, Nikolijinog oca, Vesna je odlučila da se više ne udaje. No, Vlada, ugledni doktor ekonomskih znanosti, ponovno se oženio i u svojoj obitelji dobio još dvoje djece: kćer Teodoru i sina Luku.

  • Unatoč tome što ne želi govoriti o privatnom životu, mlada pjevačica, koja s reperom Reljom Popovićem dijeli dvije kćeri, otvoreno priznaje jaku vezu s bratom i sestrom.

Ona je juče na Instagramu ponosno izjavila da se potrudila da poseti Luku, iako on živi van Srbije.Uz zajedničku fotografiju snimljenu u sunčanom i toplom glavnom gradu Austrije, Beču, napisala je: “Ovo je stiglo mom bratu u Beč.”

Njihovi osmijesi bili su neposredan pokazatelj užitka koji su proveli istražujući grad.

U studenom 2021. podijelila je prvu fotografiju na kojoj je Luka kako bi obilježila njegovu prekretnicu ulaska u odraslu dob. Unatoč njegovoj averziji prema javnosti, odlučila ga je predstaviti svijetu.

 

Nakon raspona od dvije i pol godine, jedini logičan zaključak koji se može izvesti jest da je brat Nikolije Jovanović osoba pogibeljne naravi. Osim toga, ako je vjerovati riječima sestre, on se također smatra iznimno omiljenim među ženama.

Prema riječima kćeri Vesne Zmijanac, Luka nije zanemaren u našoj obitelji; dapače, prilično je privilegiran u odnosu na nas dvoje, otvoreno je ispričala za domaće medije.

Njezina sestra po ocu, Teodora, također je netko s kim ima blizak odnos. Unatoč desetogodišnjoj razlici u godinama, nekada ih je povezivala međusobna povezanost.

Biografija:

Nikolija živi u Beogradu, a njezinu obitelj upotpunjuju majka, poznata pjevačica Vesna Zmijanac i otac Vlada Jovanović, koji je prethodno radio na poziciji marketinga u PGP RTS-u. Nikolijina braća i sestre su njena sestra Teodora i brat Luka. Završila je studij na Fakultetu za poslovanje i financije na Američkom sveučilištu u Ateni.

  • U slobodno vrijeme bavila se klupskim nastupima i gradila karijeru fotomodela. Poput svoje majke, Nikolija plijeni pažnju javnosti. Paparazzi su je uhvatili u provokativnom plesu s članom benda “50 cent” na privatnom druženju nakon koncerta u Beogradu. U Ateni se upustila u romantičnu vezu s tri godine mlađim košarkašem Atanasiosom Adetokunbom koji je sudjelovao u razvojnoj NBA ligi.

Krajem 2014. Nikolija je započela vezu s Reljom Popovićem, glavnim vokalom grupe Elitni odredi. Ubrzo nakon toga je ostala trudna, ali je nažalost doživjela spontani pobačaj u prvim mjesecima sljedeće godine. Mediji su njezinu majku proglasili odgovornom za širenje lažnih informacija da Nikolija nije trudna s Reljinim djetetom. No, početkom 2016. pjevačica se ponovno našla u iščekivanju te je u rujnu te godine dobila svoju kćer Reu.

Što se tiče karijere, Nikolija je s majkom sudjelovala u reality showu Survivor Serbia VIP: Philippines 2010. godine, koji se snimao na poluotoku Karamoan. Nikolija se borila s teškim uvjetima, uključujući nedostatak higijene i sna, što ju je dovelo do depresije. Zbog toga je odlučila napustiti osamljeni otok Novog kraljevstva. 2011. godine Nikolija je surađivala s DJ Kasom na svojoj debitantskoj pjesmi, duetu “Crazy 2 night”.

Godine 2013. debitirala je singlom “Nikolija” te surađivala kao što su “Hello” s Tečom i “Milijun dolara” s Anom NikoRelić. Iznimna popularnost pjesme je nažalost bila kratkog vijeka jer je ubrzo zabranjena za maloljetnike. Odlazeći u 2014. godinu, Nikolija je sudjelovala u talent showu “Ples sa zvijezdama” uz glumca Ivana Mihailovića.

  • U tom razdoblju objavila je i singl “Kako posle mene” te surađivala na pjesmama “Premija” s Dadom Polumentom, kao i “Alkohola litar” s Elitnim odredom i DJ Mlađom, koja je na YouTubeu skupila impresivnih 43.226.495 pregleda. U 2015. godini Nikolija je objavila još dvije pjesme, “Opasna igra” i “Ljubavni maneken”. U 2016. godini zauzela je središnje mjesto promocijom svoje pjesme “Niko kao mi” i njezinog pratećeg glazbenog spota. Ubrzano u 2017. godinu, Nikolija je svoje obožavatelje počastila s tri nova singla:

“Promijeni mi planove”, “Loš momak” i “Moj tempo”. Sljedeće godine otisnula se u glumačke vode manjom ulogom u filmu Voj Sinovljev. Istovremeno je nastavila s izdavanjem zadivljujućih singlova, uključujući “Malo”, “Nema limita” i “Slažem”.

Preporučujemo