Njih dvoje su jedan od poznatijih parova na javnoj sceni u Srbiji. Upoznali su se još kao tinejdžeri i rano su se ostvarili kao roditelji. Roditelji četvero djece Vujadin Savić i Mirka Vasiljević dijele odgovornost za odgoj svojih mališana. Dok Vujadin ima brojne obveze, Mirka je prvenstveno usmjerena na njihovo obrazovanje i odgoj. Kad god je kod kuće, aktivno sudjeluje u njegovanju njihovog razvoja.Unatoč kružećim glasinama o navodnim aferama koje okružuju njegovu vezu s Mirkom, nogometaš je dosljedno odlučio ne govoriti o tim nagađanjima niti ih potvrditi. Mirka, pak, nepokolebljivo tvrdi da među njima nema dugotrajnih problema i tvrdi da je on izuzetan suprug i otac.

 

Vujadin Savić vodi veliku brigu o odgoju svojih kćeri, da izrastu u prefinjene mlade dame, suosjećajne i nalik na svoje majke. Vujadin je svojim kćerima već počeo postavljati ograničenja, određivati ​​im što smiju, a što ne smiju raditi.

Već je preuzeo na sebe da im drži predavanja o dječacima. Dok starija kći gleda u njega, čini se da već razmišlja o tome da potvrdi svoju neovisnost s mišlju: “Učinit ću što želim.” Mirka je otkrila da njihov otac ima određenu ranjivost, ali je ipak čvrst u disciplini prema djevojčicama.

Lagano je glumica u emisiji “Premijera vikend specijal” istaknula koliko je važno poštivati ​​riječ “ne”, ističući da im kao policajcima u kući treba priznati autoritet.

Biografija glumice:

Mirka Vasiljević, poznata srpska glumica i model, nadaleko je poznata kao jedna od najomiljenijih osoba mlađe generacije. Rođena 27. rujna 1990. u Beogradu, odrasla je u društvu majke Mirjane, tetaka Ljiljane i Gorana te brata od tetke Nikole. Nakon završene Gimnazije “Runđer Bošković”, svoj talent dodatno je izbrusila u školi “UMS”.

  • Od nežne pete godine započela je uspješnu karijeru dječjeg modela, a ekrane je krasila i kao voditeljica popularne emisije “City Kids” na televiziji Pink. Osim toga, njegovala je interes za folklor. Naime, pojavila se u spotu Tijane Dapčević za očaravajuću pjesmu “Zemlja mojih snova”. Žeđ za znanjem navela ju je da nastavi studij na Fakultetu književnosti i komunikologije.

Godine 2005. pokazala je svoje iznimno glumačko umijeće tumačeći glavnu ulogu Sofije u filmu “Mi nismo anđeli 2”, koji služi kao nastavak vrlo hvaljenog filma “Mi nismo anđeli”. Filmsko platno dijelila je s poznatim glumcima kao što su Nikola Koja, Srđan Todorović, Vesna Trivalić, Zoran Cvijanović i drugi. Također, upustila se u produkciju komičnog filma “Ljubav, navika, panika”, gdje uz Seku Sabljić, Nikolu Simića i Marija Karana tumači glavnu ulogu.

 

Mirka je 2008. bila u jednogodišnjoj vezi s Lazarom Kosmajecom, sinom zloglasnog narkobosa Dragoslava Kosmajca. Kratko je hodala s kolegom Viktorom Savićem prije nego što je uplovila u vezu s Vujadinom Savićem, profesionalnim nogometašem i sinom cijenjenog Dušana Savić i Marina Rajević Savić, koja je novinarka.

Iako nisu zvanično u braku, Mirka i Vujadin zajedno imaju troje djece: Andreja, Mihajla i Adrijanu. 28. listopada 2011. Mirka je rodila Andreja u bolnici u francuskom Bordeauxu, uz Vujadina. U prosincu 2013. rodila je kćer Adrijanu, a godinu dana kasnije i sina Mihajla.

Mirka je od mladosti vjerna navijačica “Crvene zvezde”, a za klub su igrali i njen suprug i svekar. Zbog Vujadinove karijere u inozemnim klubovima često se seli s njihovom djecom. Unatoč brojnim obvezama, uspijeva pronaći vremena za studij i bavljenje glumom.

Preporučujemo