Nekadašnji fudbaler Duško Tošić danas se uspješno bavi menadžerskim poslom. U javnosti j epostao više poznat kao suprug JeleneKarleuše sa kojom ima dvije kćerke. Razvod Duška Tošića i Jelene Karleuše pokrenuo je niz komentara, nagađanja i nagađanja koji traju već nekoliko godina.Iako se šuška da je bivši nogometaš povukao razvod, a pjevačica otvoreno iskazivala svoju ljubav i spremnost da se žrtvuje za njega, mediji i javnost ostali su opčinjeni njezinom objavom na Instagramu o razvodu.Samo pjevačica Karleuša i nogometni menadžer Duško doista znaju što se između njih dogodilo u međuvremenu, uz eventualni izuzetak njihove djece Nike i Atine, koje su možda imale ulogu u brakorazvodnoj priči.

 

  • Jasno je da izraz “Bolje dobar razvod nego loš brak” ne opisuje točno situaciju između pop dive i njezinog supruga, jer kasniji događaji sugeriraju da je njihov brak sada na rubu propasti.

Iako i dalje zajedno slave praznike i dječje rođendane, odlučili su se suzdržati od bilježenja tih trenutaka za časopise kao nekada te se više ne pojavljuju na javnim događanjima.

Njihovi pratitelji više ne svjedoče zajedničkim objavama jer su odlučili prestati pratiti jedni druge na platformama društvenih medija.

Na izravan način, ušli su u instituciju braka i sada zajednički posjeduju svoju akumuliranu imovinu. No, svakom pojedincu je dana sloboda da samostalno upravlja svojim vremenom i donosi odluke o svojoj djeci. Jelenu nerijetko možete vidjeti u Milanu ili Dubaiju, dok Duško često putuje u Istanbul, Pariz ili rodni Orlovat.

 

Istanbul i Pariz bili su mu nevjerojatno korisni u poslovnom smislu i to će biti i dalje. No, Orlovat je taj koji ima trajno mjesto u njegovom srcu jer se tu osjeća najlakše.

  • U potrazi za utjehom za svoj um, prilikom za pecanjem i divljenjem rijeci, otkriva da postoji još jedno mjesto koje zauzima posebno mjesto u njegovom srcu.

Duško je nedavno na Instagramu podijelio zadivljujuću fotografiju iz Grčke, koja prikazuje raskošno odmaralište i iznimno raskošan hotel s terasom koja oduzima dah i bazenom s kojeg se pruža prekrasan pogled na more.

Nakon prvog promatranja, čini se da je sve prilično skupo i izvan mogućnosti većine pojedinaca.

S obzirom na trenutnu financijsku uspješnost i odgovorno upravljanje prijašnjim akvizicijama, nagađa se da suprug Jelene Karleuše ima dovoljno sredstava da si priušti takvu rezidenciju, no ostaje misterij živi li ondje sam.

 

Unatoč uspješnoj nogometnoj karijeri, Duško Tošić suočavao se s brojnim izazovima u životu.

  • Odrastajući u selu u blizini Zrenjanina, suočio se s izazovnim djetinjstvom dok su se njegovi roditelji borili da osiguraju i najnužnije potrebe, no sada vodi život koji nadilazi njegove najluđe snove.

Rođen u Zrenjaninu 19. siječnja 1985. godine, Duško Tošić je na profesionalni put krenuo u OFK Beogradu. Tijekom svoje karijere pokazao je svoje vještine dok je predstavljao razne klubove kao što su Sochaux u Francuskoj, Werder u Njemačkoj, Queens Park Rangers u Engleskoj, Crvena Zvezda u Beogradu, Besiktas u Turskoj i Gwangju u Kini. Od 2021. nastavlja davati značajan doprinos u svijetu nogometa.

Duško Tošić, porijeklom iz sela Orlovac kod Zrenjanina, od malih je nogu gajio duboku strast prema nogometu. Međutim, zbog financijskih ograničenja, njegovi roditelji nisu mogli podržati njegove snove. Kako bi mu pružio priliku, njegov otac Milorad je donio odluku da ga upiše u Dom za nezbrinutu djecu “Angelina Kojić Ginaž” u Zrenjaninu.

Ova odluka omogućila je Dušku da živi u internatu gdje se mogao posvetiti učenju i treniranju nogometa. Oni koji su ga poznavali tijekom boravka u internatu, uključujući susjede i osoblje, potvrđuju obilje ljubavi i brige koju je primio. Duško je zadržao čvrstu vezu s obitelji, redovito se vraćajući kući u Orlovac, dok su se njegovi roditelji, Milorad i supruga, trudili da ga što češće posjećuju u Zrenjaninu.

Prema pričanju mještana, bio je vrijedan i skroman mladić kojeg su susjedi vrlo cijenili. Unatoč tome što je stekao slavu, ona je uglavnom ostala ravnodušna. Sa suprugom i kćerima često je posjećivao Orlovac, gdje mu i danas žive roditelji.

Preporučujemo