Brakovi nadomaćoj estradi se raspadaju svakodnevno a ima i onihkoji traju već 4 decenije. Takav je i Kebin brak mada malo ko zna da su se on i njegova Olja jednom razveli. Ideja da je ljubav nepostojana i da se čak i najčvršći brakovi mogu raspasti pod velikim izazovima, postaje sve očiglednija. Nekad neraskidivi zavjet “dok nas smrt ne rastavi” sve se češće razbija, budući da se brakovi koje smo nekoć smatrali nepokolebljivima sada suočavaju s ogromnim preprekama. Era razvoda na visokoj razini trenutno je u punom jeku, ali ne podliježu svi društvenim trendovima.

Nakon izvanredna četiri desetljeća braka, Dragan Kojić Keba i njegova voljena Olja oprostili su se od svoje zajednice. Podijelivši dirljiv trenutak na Facebooku, pjevačeva supruga objavila je dirljivu fotografiju koja bilježi njihovo zajedničko putovanje, popraćenu jednostavnim, ali dubokim riječima, “Naših 40 godina”.

Godine 1984. zaustavili su se na ekscentričnom kamenu, a tijekom godina postali su roditelji dvoje djece: Igora, koji se bavio nogometnom menadžerskom karijerom, i Nataše, glazbenice koja već nekoliko godina živi u Americi.

Dugo je Keba odbijao priznati postojanje svog izvanbračnog djeteta.Prije dva desetljeća pojavila se Ljiljana Jevremović koja je tvrdila da je pjevač biološki otac njezine kćeri Ine.

Unatoč upornom odbijanju od strane Folkera, slučaj je na kraju došao do suda u Strasbourgu. Međutim, nije mogao pružiti dokaze koji bi poduprli svoje tvrdnje.

  • Unatoč potvrđivanju očinstva, ostao je nezainteresiran za uspostavljanje bližeg odnosa s izvanbračnom kćeri, unatoč činjenici da je zakonski dužan pružiti joj pomoć.

Keba je 2013. raskinuo brak s Oljom nakon što je Ljiljana zatražila povećanje alimentacije. Neposredno prije razvoda nekretninu je ekspresno prepisao na suprugu.

 

Prema medijskim napisima, razvod je bio samo formalnost, jer i dalje žive zajedno u prekrasnoj kući na Bežanijskoj kosi, pokazujući svoju dugotrajnu ljubav koja je, čini se, još više ojačala.

Pjevačica se na Instagramu prisjetila značajnog dana u njihovoj dugotrajnoj vezi, ističući njezinu važnost tijekom nekoliko desetljeća.

I dok su Keba i Olja obilježili četiri desetljeća bračne sreće, uspješno prebrodivši sve izazove koji su im se našli na putu, njihov sin Igor i njegova bivša supruga Severina Vučković nisu doživjeli istu sreću.

Biografija:

Putevi su im se prvi put ukrstili na svadbi u Loznici, gdje je Keba, kafanski pjevač amater, svojim melodičnim glasom osvojio publiku. U skladnoj atmosferi, Kebi je pogled zapeo za zanosnu plavušu s kaskadnim kovrčama. Iskoristivši priliku, prišao joj je i izgovorio riječi: “Mala, mogao bih se zaljubiti u tebe.”

  • Međutim, njegova romantična gesta naišla je na brzi odlazak jer je tajanstvena ljepotica odmah ustala sa svog sjedala i nestala iz vida. Sudbina nije namijenila da se njihov susret dogodi tog dana, jer je Keba na svadbu došao samo na inzistiranje kolege, koji je obećao unosnu zaradu i prisustvo uvaženih gostiju iz Mostara. Igrom slučaja, Olja je iz istog grada. Rođena u obitelji čiji je otac bio cijenjeni vojni lik i majka predana domaćica, Oljin put se tek trebao ispreplesti s Kebinim.

Tek na još jednom vjenčanju, ovoga puta u Mostaru na proslavi spajanja Oljinog strica, njihove sudbine su se spojile. Povjerivši zadatak zabave Kebi, pripremljena je pozornica za njihov sudbonosni susret. Od tog trenutka između njih dvoje počelo je dopisivanje koje je na kraju kulminiralo dubokom i značajnom vezom. Prije nego što je upoznao Olju, Keba je sanjao san u kojem se probudio u suzama jer je sanjao da se ženi. U snu je vidio djevojku koja će kasnije postati Olja.

Kad je Keba počeo uživati ​​s Oljom, odjednom je shvatio da je ona djevojka iz njegovog sna. Ta spoznaja ga je prestrašila, zbog čega je 15 dana izbjegavao Olju. Kad su se napokon upoznali, Olja ga je ispitivala o ponašanju, zbog čega je Keba lažno tvrdio da je našao novu djevojku. Unatoč tome, Keba je donio odluku da zaprosi Olju, te su zajedno otputovali kod njezinih roditelja u Mostar.

Podsjećamo, Olja je tijekom ljetnog odmora boravila u Loznici jer tamo živi njezina rodbina. S obzirom na razliku u godinama od osam godina, Keba se bojao da Oljini roditelji neće odobriti da njihova kći bude s običnim kafanskim pjevačem amaterom. Prvobitni susret s roditeljima pokazao se uspješnim, a kako je vrijeme prolazilo, razvili su duboku ljubav prema svom zetu, prepoznajući da je izbor njihove kćeri bio mudar. Njihova ljubav urodila je plodom u vidu dvoje djece, Nataše i Igora.

Nataša je, inspirirana očevim glazbenim talentom, krenula na vlastiti glazbeni put. Producirala je više albuma u Srbiji i doživjela meteorski uspon u karijeri, stekavši popularnost i bezbroj prilika za napredovanje. Međutim, njezine su se težnje protezale izvan njezinih trenutnih postignuća; čeznula je za ispunjenjem “američkog sna” koji ju je plijenio od djetinjstva. S nepokolebljivom odlučnošću donijela je odluku da ode u Los Angeles, u Ameriku, gdje je nastavila cvjetati u svojim umjetničkim aktivnostima, pokazujući svoje vještine skladanja, pjevanja i glume.

 

 

Preporučujemo