Skoro svaki dan imamo vijesti o novom razvodu na estradnoj sceni a od juče svi mediji pišu o Dženanu Lončareviću čiji j ebrak također doživio krah. Nakon četvrt stoljeća braka, Dženan Lončarević donio je odluku da raskine vezu sa suprugom Samirom. Samira, zajedno sa njihovo dvoje djece, živi u Prijepolju i drži se povučeno te se rijetko pojavljuje u javnosti. Kada je riječ o obiteljskom životu, Dženan Lončarević često se klonio te teme u javnim razgovorima.Jedina dostupna informacija je da je svoju suprugu Samiru upoznao prije svog ulaska u glazbene vode, a to se dogodilo 2006. godine.

Na upit o njegovoj suzdržanosti po pitanju privatnog života, Dženan je odgovorio:”Činjenica da moja glazba ostaje privatna upravo je ono što pobuđuje interes ljudi i tako treba i ostati.” Kako prenose mediji, valja napomenuti da je Dženan navodno nagovarao Samiru da ubrza brakorazvodnu parnicu.

  • Prema riječima upućenog poznavatelja Lončarevićeve situacije, pjevačevo ponašanje prema sadašnjoj supruzi posljednjih se mjeseci pogoršalo. Točni razlozi odluke Dženana Lončarevića o razvodu ostaju nepoznati.

Prema izvoru “Telegrafa”, dotični ima jaku želju da što prije zakonski raskine brak, a zanimljivo je da kašnjenje pripisuje supruzi. Razlog ovakvog osjećaja najbolje je objasniti ako ga izravno pitate.

Hitnost brzog razvoda tjera ga da nešto poduzme. Budući da poznaje sudske postupke, vjeruje da može ubrzati proces te ju je pozvao da ga ubrza. Nažalost, suočena je s ograničenjima koja su nametnuta ženama jer sve mora poštivati ​​stroga pravila i protokole.

Na njen rođendan Dženan je pokrenuo sudski spor, a suprugu je 18 godina skrivao od očiju javnosti. Samira je sada progovorila o faktorima koji su doveli do raspada njezinog braka s glazbenikom.

“Sve što tražim je pravilno poštivanje zakona u ovoj stvari, bez ikakvih dodatnih zahtjeva. Kao zaposlenik suda i odgovoran za nadzor kaznenog postupka, posjedujem sveobuhvatno razumijevanje procesa. Moja jedina molba je da određivanje prioriteta u slučajevima pod mojom jurisdikcijom, posebno onima hitne prirode, bilo da su te stvari zakazane za sutra, prekosutra ili čak za mjesec dana, ono što je najvažnije je poštivanje pravnih protokola.”

 

  • Dženanova zakonita supruga, koja s njim dijeli dvoje djece, iznijela je zapanjujuće optužbe i sada traži brzo rješavanje brakorazvodne parnice. Primarno pitanje o kojem se radi je podjela imovine, budući da je otkrila da je nakon 25 godina braka suprug namjerava izbaciti iz njihovog doma. Dok ona žarko želi odmah potpisati zahtjev za razvod braka, prepreka je vlasništvo nad imovinom jer je sve što je kupio uknjiženo na majčino ime. Nadalje, nedavno je kupio stan u Beogradu na ime druge žene, jamčeći da ona neće dobiti ništa. Ova uznemirujuća otkrića bacaju svjetlo na složenost njihove situacije.

“U normalnim okolnostima nikada ne bih imala veze s novinarima, ali zbog trenutne situacije nemam drugog izbora. Kuća u kojoj trenutno živimo je u zajedničkom vlasništvu njega i njegovog brata. Zanimljivo, nakon 25 godina braka, samo jedna četvrtina kuće zakonski pripada meni, jer je on sve svoje druge imovine lukavo stavio pod drugačija imena.

Stoga mi ne preostaje ništa drugo nego boriti se za dobrobit svoje djece, koja ne posjeduju ništa na svoje ime. .Iako sam financijski stabilan s vlastitom plaćom, moja je primarna briga osigurati njihovu sigurnost i sada i u budućnosti. Što bi se dogodilo s njima ako bi se dogodio nepredviđeni događaj? djece, koja gaji veliku naklonost, posjećuje ih svakih 15 dana i boravi u istoj kući kada je u Prijepolju, ali naša komunikacija je potpuno prekinuta, a naš odnos je i dalje narušen.

Samira Lončarević je otkrila da ona i ja nismo komunicirali od ljeta prošle godine, ali su naši odvjetnici bili u kontaktu. Bilo je to u veljači kada mi je uručena brakorazvodna parnica.

Preporučujemo