Tijekom blagdana imamo priliku ponovno se okupiti sa svojim najdražima i razmisliti o sjećanjima iz prošlosti. Pogled na fotografije iz djetinjstva ne prestaje budi osjećaje nostalgije, vraćajući nas u vrijeme kada naši snovi i težnje nisu poznavali granice.

 

Na našoj naslovnoj fotografiji je poznati glumac kada je bio dijete. Rođen 1973. godine, glumac je uspješno završio srednju školu, izvrstan u matematici i glazbi sa specijalizacijom violončela. Godine 1993. debitirao je kao profesionalni glumac u Narodnom pozorištu u Beogradu. Potom je 1995. godine završio studij glume u klasi profesora Predraga Bajčetića na Fakultetu dramskih umjetnosti u Beogradu. Za vrijeme dok je bio u osnovnoj školi, njegovo je blagostanje jako narušeno. Tijekom revakcinacije dobio sam hepatitis B, koji se u to vrijeme nazivao australskim antigenom.

 

Nakon dvadeset godina braka i dva sina, Alekse i Vanje, odlučio je raskinuti brak. Skladan obiteljski život razbila je glumčeva nevjera. Javnosti je 2015. godine otkriveno da se upustio u izvanbračnu vezu s 18 godina mlađom producenticom Petrom Radivojević. Sasvim je evidentno da se Aleksandar Srećković Kubura lako prepoznaje na fotografiji.

 

Unatoč svim preprekama, Aleksandar i Marija bili su odlučni ljubavi pružiti drugu priliku. Ipak, nakon šest godina donijeli su tešku odluku o raskidu braka, a bivša supruga Aleksandra Srećkovića Kubure im je uzvratila istom mjerom.
Instruktorica fitnessa podijelila je pametnu tehniku ​​koju je koristila u prošlosti, inspiriranu vremenom kada je Kubura ležerno uživala u kafiću. Bez ikakvog prethodnog iskustva, odlučila je ponoviti scenarij, iako to nikada nije učinila tijekom školskih dana. Ne vidi nikakvu štetu u ovoj akciji, jer nije govorila o izazovima s kojima se tada suočila, pa stoga ne vidi potrebu da se s jednakom transparentnošću bavi sadašnjom situacijom. Nakon razvoda, Kubura se iz Beograda preselio u mirno selo Ratina kod Kraljeva, gdje je otkrio osjećaj mira u novom okruženju.

Preporučujemo