Jelena Žeželj, sada poznata kao Seležan, 2008. godine prvi put je ušla u javnost kao natjecateljica “Big Brothera”. Njezina zadivljujuća ljepota i karizmatična prisutnost brzo su je učinili jednom od istaknutih zvijezda reality showa, privlačeći značajnu količinu pozornosti i zaradivši divljenje mnogih. Tada je bila najpopularnija od svih takmičara.

 

Jelenin angažman u reality showu rezultirao je dubokom emotivnom vezom sa Stefanom Zečevićem koji je tragično preminuo u prometnoj nesreći nakon njegova izlaska iz showa. Izlazak iz reality showa označio je početak brojnih prilika za Jelenu, što ju je u konačnici dovelo do voditeljske karijere. Nakon izlaska iz reality showa otisnula se na romantično putovanje s Igorom Kojićem. No, samo nekoliko dana nakon što je njihova veza otkrivena, Jelena se našla upetljana u skandal jer je u javnost isplivala intimna snimka koja ju je dovela u središte pozornosti.

 

Jelenino ime krasilo je naslovnice, popraćeno eksplicitnim fotografijama. Unatoč Jeleninom negiranju umiješanosti u skandalozne slike, njezin partner, mladi Kojić, odlučio je razići se s njom. U trenutku našeg prekida Igor me duboko iznevjerio i potpuno smo izgubili kontakt. Jelena je izjavila: “On je bio moja prva prava ljubav”. Samo da spomenem, imali smo jako prijateljstvo i nikada nismo razmišljali o romantičnoj vezi. Naša se veza razvila prirodno i neočekivano. Možda se možemo pomiriti.

Godine 2014. stupila je u brak s Nemanjom Seležanom, financijskim savjetnikom koji ujedno obnaša i cijenjene funkcije predsjednika udruge pri Srpskoj pravoslavnoj crkvi u San Diegu i člana upravnog odbora koledža “Saint Catherine”. U gradu Las Vegasu izmijenili su zavjete i službeno postali muž i žena. Bilo je to u rujnu 2015. kada je njihovo prvo dijete, sin Stefan, ušao u njihove živote. Tri godine kasnije, 2018., na svijet su poželjeli kćer. Međutim, od njenog rođenja nisu se vratili u Srbiju. Na temelju njezine aktivne prisutnosti na raznim društvenim platformama lako se može zaključiti da vodi život ispunjen raskoši i zadovoljstvom.

Preporučujemo