Nakon desetljeća zajedničkog života, Ana Kokić i Nikola Rađen odlučili su se razići 2019. Unatoč raspadu braka, njihova čvrsta roditeljska veza s kćerima Ninom i Tee omogućila im je da održe pozitivan odnos. Pojedinosti o razlozima razvoda držale su se u tajnosti, no Rađen je sada otvoreno progovorio o iskustvu s prekidom braka s Anom Kokić. Trebalo je jako puno vremena da jedno od njih u javnosti progovori o svemu.

 

Tijekom našeg braka dosljedno smo se nosili sa svojim odgovornostima. Nikada se nismo bavili privatizacijom poduzeća samo radi osobnih veza. Ni Ana ni ja nikada nismo bili egocentrični. Nismo djelovali pod razmišljanjem “ja ću učiniti ovo, ti ćeš ono.” Taj koncept jednostavno nije postojao. Primarni razlog iza ovog pristupa bilo je naše prepoznavanje određenih čimbenika koji su, gledajući unatrag, imali negativan utjecaj na naš napredak i rezultirali izgubljenim vremenom. Osobno smatram neke pojedince odgovornima, iako to nisu zaslužili, jer su bili prisutni u tom razdoblju – podijelio je sportaš osvrćući se na propali brak.

Ne razmišljam o prošlosti, već dajem iskreni izvještaj o tome kako su stvari bile. Odlučio sam promatrati manje ugodne aspekte kroz pozitivnu leću, ističući obilje ljepote koja je postojala. Ana i ja smo dijelili vezu koja je trajala 12, 13 godina, blagoslovljena prisutnošću naše dvije kćeri. Zajedno smo doživjeli bezbroj nezaboravnih trenutaka, a ja sam ostvario osobne pobjede koje su se slavile s tribina. Ove uspomene su zaista neprocjenjive i nose neizmjernu ljepotu. Zapravo, ova se bit često odražava u većini bračnih odnosa, gdje muževi i žene dijele putovanje ispunjeno i radosnim i izazovnim trenucima. Nikola je te osjećaje iznio tijekom jedne emisije, a kasnije je otkrio i žali li zbog čega.

Nakon što je situacija došla do svog neizbježnog završetka, nema smisla razmišljati o tome što se moglo učiniti drugačije. Bez sumnje, smrt mog oca i raspad mog braka stoje kao najizazovnija iskustva s kojima sam se suočila. Kao ljudsko biće s emocijama i ranjivošću, nemoguće mi je zaboraviti te događaje. Nikola, koji se u međuvremenu ponovo oženio talentiranom pjevačicom Milicom Ristić, sada je ponosni otac i jednog sina.

Preporučujemo