S novom godinom pred vratima, nekoliko horoskopskih znakova susrest će se sa značajnim izazovima u svojim ljubavnim životima tijekom 2024. godine. Naime astrolozi su napravili precizan i detaljan horoskop za sve znakove.

 

Devica

Od 25. ožujka do 8. travnja, svemir vas uporno potiče da prođete kroz duboku transformaciju, vodeći vas prema putu samootkrivanja i određivanja prioriteta. Pomrčine koje se događaju u području osobnog rasta i samopoštovanja tjeraju vas da preispitate svoju percepciju sebe i promijenite svoje perspektive u pogledu pojedinaca s kojima se okružujete. Budite uvjereni, vaše unutarnje putovanje je predodređeno za uspjeh, jer će se planet ljubavi, Venera, uskladiti sa čvorom budućnosti između 17. i 20. travnja, otvarajući val živahne romanse za vas. U zapanjujuće kratkom vremenskom razdoblju, veza s ovom osobom može brzo procvjetati, zapalivši snažnu sklonost da se to javno objavi do lipnja 2024.

Fokus je na Jupiteru, vladaru vašeg sektora obitelji i braka, jer on zauzima središnje mjesto u vašoj natalnoj karti 26. svibnja i formira konjunkciju s Marsom 14. i 15. kolovoza. Tijekom ovog vremena vaš će partner igrati ključnu ulogu u unapređenju vašeg saveza poduzimanjem značajnog koraka naprijed. 18. rujna značajan Pun Mjesec u Ribama utjecat će na vaše partnerstvo, što će dovesti do ključne odluke. Ova važna prigoda može uključivati ​​čak i bračnu ponudu. Uz to, imajte na umu da mogućnost trudnoće postoji tijekom cijele godine.

 

 

Strijelac

Ulaskom Jupitera, planeta povezanog s vezama, u vaš bračni sektor, može doći do značajne transformacije u vašoj zajednici. Ako ste već u braku, postoji mogućnost susreta s osobom koja utjelovljuje sve vaše ideale idealnog partnera, što vas navodi na razmišljanje o završetku vaše trenutne veze. Prema Atma.hr-u, ako ste slobodni, predviđa se da ćete se u roku od godinu i pol dana, počevši od 26. svibnja 2024., susresti s osobom koja vam je suđena kao druga osoba. Obratite posebnu pozornost na ispoljavanje intenzivnih emocija 19. i 20. ožujka, kao i od 21. travnja do 1. svibnja, jer je moguće da se radi o istoj osobi. Počevši od rujna 2024. dogodit će se značajni pomaci u vašem profesionalnom i privatnom životu jer pomrčine ulaze u područje vaše karijere i obitelji. Ovo transformativno razdoblje može donijeti promjene koje će promijeniti život. Dodatno, čvor prošlosti prijeći će u domenu statusa, što bi potencijalno moglo dovesti do promjene karijere ili razvoda braka do rujna 2024. U noći 18. rujna, za vrijeme punog Mjeseca u Ribama, imate moć odlučiti krenuti na putovanje suživota s novim partnerom.

Preporučujemo