Danas je jedna od najpopularnijih voditeljki u Srbiji i ima dovoljno velike prihode da sebi može priuštiti luksuzan stan i mnogo drugih stvari koje prije nije mogla. Trenutno nastanjena u luksuznom stanu u Zemunu, poznata voditeljica Ana Mihajlovski djetinjstvo je provela u skromnoj kući na beogradskom Hipodromu, gdje je uživala u druženju s konjima.Za razliku od raskošnog načina života u kojem voditeljica sada uživa, skromna jednokatnica s ograničenim brojem soba nema ni traga luksuza. Domaćica, koja je djetinjstvo provela u ovoj trošnoj kući uz majku i sestru, gaji lijepa sjećanja na dvorište i skromnu nastambu. I dan danas povremeno posjećuje ovo mjesto, ne samo zbog sebe već i kako bi se povezala s djetinjstvom svoje majke Anđe.

 

Anina majka, koja je kao i otac profesionalni džokej, u životu se susrela s brojnim izazovima. Jedan medijski izvor svojedobno je komentirao kako joj je nužno živjeti među muškarcima i baviti se svojim zahtjevnim zanimanjem.

  • Voditeljica je otvoreno priznala svoje izazovno odrastanje, a istaknula je i jednako teške okolnosti s kojima se susreće današnja mladež.

Nadalje, ključno je napomenuti da se trenutno oko 30% osoba mlađih od 18 godina suočava s neposrednom prijetnjom siromaštva. Jednako je značajna činjenica da preko 50.000 mladih ljudi godišnje napusti Srbiju, uglavnom obrazovanih pojedinaca u potrazi za prosperitetnijim životom u inostranstvu. Unatoč tome, osobno se smatram minimalnim značajem, samo pridonoseći alarmantnoj statistici koja muči našu naciju, što je stvar koja zahtijeva pozornost i dokumentaciju.

Biografija:

Anin osobni život postao je česta tema tabloida, s obzirom na njezinu dva desetljeća prisutnosti u javnosti. Opće je poznato da je imala ljubavnu vezu s pjevačem Sandijem Cenovom, koji je svojedobno njihovu vezu opisao kao slatku i zabranjenu. Osim toga, Ana je bila u četverogodišnjoj izvanbračnoj vezi s Goranom Stamenkovićem, vlasnikom producentske kuće “Emoušn”.

  • Za to vrijeme par je 2006. godine na svijet došao kćerkici Ivi. Ana je 2008. godine započela vezu s Mirkom Grubinom, direktorom marketinga obiteljske tvrtke Grubin koja se bavi proizvodnjom ortopedske obuće. Njihovo vjenčanje održano je 26. siječnja 2006. godine u općini Stari grad, a vijest o svadbi u javnost je dospjela tek godinu dana kasnije. Početkom veljače 2010. Ana je rodila kćerkicu Zoju. 21. kolovoza 2015. par je proslavio rođenje sina.

Iako su vezu prekinuli krajem 2016., zadržali su prijateljski odnos te su postigli dogovor oko skrbništva nad djecom, kao i visine alimentacije. Tabloidi u njezinoj domovini počeli su kružiti glasinama o njezinoj navodnoj ljubavnoj vezi s glumcem Vukom Kostićem u listopadu 2019. No, ni Ana ni Vuk nisu željeli potvrditi niti demantirati ta nagađanja. Tek su se 2. veljače 2020. godine, na premijeri “Južnog vetra” u Beogradu, prvi put zajedno pojavili u javnosti.

Unatoč upornim upitima novinara o njihovoj vezi, i Ana i Vuk ostali su škrti na riječima. U travnju su se tabloidi počeli javljati da se par razveo, a Vuk je to sredinom svibnja neizravno potvrdio. U listopadu 2020. šuškalo se da se Ana pomirila s bivšim suprugom Markom te da su nastavili zajednički život. Ana je ponovno odlučila ne govoriti o tim izvješćima.

Tijekom svoje karijere, Ana je uvijek važila za jednu od najljepših voditeljica u Srbiji. Tabloidi su neko vrijeme špekulirali o njezinoj mogućoj borbi s anoreksijom, no voditeljica je te tvrdnje oštro opovrgla. Potkraj siječnja 2021. Ana je donijela odluku da se distancira od platformi društvenih medija, izražavajući svoju nelagodu zbog načina na koji su te platforme narušile osobne granice i transformirale privatne živote u javne spektakle.

Preporučujemo