Nino Rešić je bio pjevač narodne muzike koji je imao tužnu životnu sudbinu. Devedesetih godina prošlog stoljeća Nino Rešić slavio je svoje drugo vjenčanje, koje je bilo jedinstveno jer se održalo u crkvi. U to vrijeme bio je u vezi s pjevačicom Sarom Marković, a nedugo nakon toga zajedno su dobili kćer Tamaru. Kružile su glasine da je glazbenik dulje vrijeme gajio duboku ljubav prema svojoj drugoj ženi, što je dovelo do brze prosidbe ubrzo nakon što je njihova veza započela. Osim toga, postoje spekulacije da je prihvatio novu religiju zbog njezina utjecaja.

 

Ninovo rođeno ime bilo je Amir Rešić, što ukazuje na njegovo muslimansko podrijetlo. Odlukom da se iz Bosanske dubice, gdje je živio s majkom, preseli u očevu rezidenciju u Sremsku Palanku, odlučio se za ime Nikola. Vjerujući da će ova odluka unaprijediti njegovu profesionalnu putanju, čini se da je u svojoj pretpostavci doista bio u pravu. Nakon što je izgradio blistavu karijeru, tragično je podlegao komplikacijama s gušteračom u 43. godini života, naprasno prekinuvši svoje životno putovanje.

Prije veze sa Sarom iskusio je  već jedan  brak, a nakon rastave ušao je u drugu zajednicu. Njegovu naklonost usmjerio je prema Jasni, bivšoj supruzi njegovog kolege Šerifa Konjevića. Rešić je sa svakom suprugom dobio po jednu kćer. Nakon starije, Amele, stigla je Tamara, a na kraju Sandra, koja se proslavila gostovanjem u reality programima. Ninov život bio je ispunjen uzbudljivim emocijama, no čini se da je njegova druga supruga imala najveći utjecaj na njega.

Često viđeni zajedno u javnosti, šuškalo se da je ona utjecala na njegovo prihvaćanje pravoslavlja, što im je omogućilo crkveno vjenčanje – činjenica potkrijepljena jedinom fotografijom na kojoj je zabilježeno njihovo vjenčanje. Crkveno vjenčanje Nine Rešića poslužilo je kao okupljanje njegovih kolega glazbenika koji su tu i danas. Oni koji su mu bili bliski  tvrde da je vezu sa svojom najvećom ljubavi prekinuo zbog njezina izbora da ode u  inozemstvo.

Preporučujemo