Sestre Rodić prvi put su dospjele na naslovnice kada se Bogdana udala za Veljka Ražnatovića, što je rezultiralo rođenjem dva sina i iščekivanjem trećeg djeteta. Bojana je nedugo zatim zaokupila ljubav Mirka Šijana, sina Goce Božinovske, a zajedno su dobili dva sina. Par je izmijenio zavjete neposredno prije rođenja drugog djeteta. Treća i  najstarija sestra Nataša još nije uplovila u bračnu luku.

Obitelj Rodić dugi niz godina aktivno se bavi proizvodnjom i prodajom piletine. U gradu Titelu sestre Rodić stekle su reputaciju marljivim radom i neprocjenjivom pomoći roditeljima u vođenju obiteljskog posla. Dok Bojana i njezin suprug Mirko vode štand na Bajlonijevoj tržnici i obavljaju administrativne poslove, zanimljiva je uloga najstarije sestre Nataše.

Za razliku od svojih mlađih sestara, Nataša Rodić odlučila se posvetiti izgradnji poslovne karijere, a ne udaji i rađanju djece. Dok uživa u putovanjima na luksuzne destinacije, o čemu svjedoče i njezine objave na društvenim mrežama, Nataša ima i restoran brze hrane specijaliziran za burgere. Prethodno je vodila posao zajedno sa svojim dečkom, mladim Crnogorcem, iako je iz njezinih nedavnih aktivnosti na internetu nejasno jesu li još uvijek zajedno.

Imala sam zadovoljstvo upoznati Natašina dečka, koji je istinski ljubazna osoba. Oni su već duže vrijeme u privrženoj vezi. Prvi put sam ih vidio zajedno na svadbi Bogdane i Veljka. Zove se Matija Bojović i porijeklom je iz Podgorice. Iako su počeli izlaziti 2017., njihovo je putovanje imalo dosta uspona i padova. No sa zadovoljstvom mogu podijeliti da su nedavno obnovili svoju romansu te da su službeno ponovno zajedno mjesec dana”, podijelila je s medijima Danijela Rodić, Natašina majka svojevremeno.

 

Preporučujemo