Seka Aleksić je pjevačica koja je mnogima omiljena i koja je aktivna na društvenim mrežama. Svi su s   nestrpljenjem iščekivali otkrivanje ovogodišnjeg novogodišnjeg ukrasa u domu Seke Aleksić. Iz godine u godinu folk zvijezda uporno premašuje očekivanja, posebice kroz suradnju s predanim timom, jer strastveno dekorira prostore za razne prigode poput praznika, rođendana, vjenčanja i krštenja.

 

Ovoga puta pjevačica je odlučila angažirati pobjednički tim, a da su itekako u svom zanatu dokazuju povratne informacije na društvenim mrežama. Divino božićno drvce ove je godine doživjelo transformaciju iz prošlogodišnjeg snježnobijelog izgleda u živopisno zeleno. Svjetla na drvcu također odgovaraju ovoj novoj shemi boja, dok su ukrasi kombinacija bijele, zlatne i ružičaste boje.

 

Sekine obožavatelje oduševila su anđeoska krila i lutke koje su se isticale među raznim oblicima i modelima. Iako su mnogi inovaciju dočekali s oduševljenjem, bilo je i pojedinaca koji su se pitali je li pop umjetnica prilikom ukrašavanja razmišljala o prisutnosti svoja dva sina u kućanstvu, jer vjerojatno imaju različite preferencije prema bojama i igračkama, poput robota, kamiona , i heroji, umjesto ružičastog i lutkica.

 

Uz razne komentare, pojavila su se i nagađanja da bi Seka u idućoj godini mogla očekivati ​​dolazak kćeri, kako za sebe, tako i za supruga Veljka Piljkića, pa su neki naveli da je to njezin motiv. Ne može se poreći da dosljedno poprilično pažnje posvećuje uređenju te svake godine uspijeva nadmašiti samu sebe. Pjevačica Seka Aleksić ovih dana zaokuplja pažnju svojim novogodišnjim dekorom koji je bez sumnje postao glavna priča. Neki su kao i uviejk našli zamjerke ali ne kaže se džaba da o ukusima ne vrijedi raspravljati.

Preporučujemo