U dobi od 55 godina Džej Ramadanovski preminuo je 6. prosinca 2020. Unatoč relativno kratkom životnom vijeku, njegov put nije bio nimalo lagan. Nakon razvoda roditelja tijekom djetinjstva, našao se pod brigom bake. Međutim, zbog svoje problematične naravi, na kraju se našao u popravnom domu. Iamo je težak život ali se nikada nije žalio.

Nakon što je preminuo poznati folk pjevač Džej Ramadanovski, stanovnici beogradskog Dorćola kolektivno su primijetili primjetnu promjenu u atmosferi svog kvarta. On je cijeli svoj život proveo ovdje i svi su ga znali. Pjevač je s velikim ponosom isticao svoje dorćolske korene, a kako se bliži premijera filma koji opisuje njegov život,  raste i interesovanje za ovaj beogradski kvart.

Često se zadržavajući u pizzeriji, njegove melodične melodije povremeno odjekuju lokalom. Priča se da je upravo ova pizzerija proslavljenom folk pjevaču poslužila kao kulisa za trenutke slave. Djelatnik, koji je želio podijeliti saznanja s medijima, dao je uvid u pjevačevo ponašanje kao pokrovitelja. Sugovornik napominje da, iako je bio istaknuta slavna osoba, Džej je redovito posjećivao  ovo mjesto i svojim ponašanjem pokazivao osjećaj normalnosti. Kad god bi mu se neko obratio za fotografiranje, odgovarao je pristojno i prirodno, uvijek popraćen toplim osmijehom.

Zanimljivo, nikada nije izvodio nijednu pjesmu tijekom svojih posjeta, kaže sugovornik. Zoran Jagodić Rule, osoba kojoj se Džej povjeravao i s kojom je dijelio bezbroj tajni u svom voljenom mjestu, sada pred kamerama hrabro otkriva detalje zajedničkih tjedana provedenih na Dorćolu. Smijeha, priče i uzbudljivih eskapada uvijek je bilo za našim stolom. Naše je društvo bila tražena jer smo bili poznati po svojim zadivljujućim pričama. Bilo da se radilo o meni ili njemu, nikada nije nedostajalo anegdota za podijeliti.

Preporučujemo