Vuk Kostić jke poznati glumac koji je miljenik žena. Gubitak oca, kojeg je smatrao svojim najvećim uzorom, duboko je utjecao na njega. Osim toga, duboko ga je pogodio odlazak kolege Marinka Madžgalje s kojim se nadao da će surađivati ​​na budućim projektima. U nastojanju da zadrži svoje osobne granice, glumac svoj privatni život drži odvojenim od očiju javnosti, ističući da njegovi novinski istupi nemaju veze s njegovim osobnim iskustvima.

Stan u potkrovlju, koji pripada Vuku Kostiću, odlično krasi prevladavajuća bijela boja, vidljivo je iz nedavne fotografije koju je glumac podijelio na svom Instagram profilu. Stan koji mi je naslijedio otac krase krovni prozori, smeđi namještaj za blagovaonicu, au srcu je kolekcija koja se sastoji od garniture, noćnog ormarića i bijelo-bež tepiha. Upravo na tom mjestu promatrali smo talentiranog glumca iz serije “Pjevačica”, koji nas je nedavno osvojio u drugom nastavku, kako vješto aranžira i kiti božićno drvce.

I plava i crvena kugla, zajedno sa svjetlima, savršeno su u fokusu. Glumčev mladenački šarm i pomno isfenirana nova frizura, posebno skrojena za projekt, plijenili su pozornost svih koji su imali priliku pogledati spomenutu fotografiju, ostavljajući upečatljiv dojam. Glumac koji tumači homoseksualni lik u drami doista je briljirao u svojoj izvedbi, pokazujući veliki talent i vještinu.

Dom Vuka Kostića ponovno se našao u središtu medijske pozornosti zbog fantastičnih komentara gledatelja, koji ne samo da hvale njegov nastup, već i pohvaljuju izvrsnu novogodišnju dekoraciju. Glumčev talent za organiziranje i svečano uređenje stana ponovno je učvrstio njegov status jednog od najtraženijih neženja. Ostaje da se vidi da li će naći družicu sa kojom će dijeliti ovu ljepotu.

Preporučujemo