Bivša supruga Milorada Milinkovića postala je prepoznatljiva među domaćom publikom zbog sve veće zastupljenosti telenovela u domaćem filmu. Jelenu Đukić, nekadašnju Milinković, televizijska publika obožavala je tijekom pojavljivanja u popularnoj seriji “Igra sudbine”, dok su njen talent prije toga slavili ljubitelji kinematografije u filmu “Patuljci s naslovnih strana”. Bivša supruga Milorada Milinkovića već je duže vrijeme poznato lice u javnosti. No, tek prije nekoliko godina počela je dobivati ​​zapaženu pozornost kako javnosti tako i redatelja, zadobivši pohvale za svoje nastupe u manjim projektima.

 

Iako je Jelena izvrsna u svojim profesionalnim nastojanjima, nedavno je proživjela izazovnu fazu u privatnom životu koju je odlučna prijeći. Na iznenađenje svih, ona i Milinković prošli su kroz razvod, što je izazvalo golem stres za oboje. Najveći prioritet za mene, posebno zbog moje kćeri, bio je osigurati civilizirani razvod. Ključno je da kao zreli pojedinci i javne osobe damo primjer kako zajednica može napredovati i bez pravne dokumentacije.

Prema Jeleni, davanje prioriteta dobrobiti djece ispred neispunjenih želja i osobnih frustracija može potencijalno dovesti do pozitivnog odvajanja i općenito zdravijeg života. Ovu spoznaju podijelila je za “Alo!” časopis. U međuvremenu je nastavila put i otkrila radost u društvu Marka Todorovića, Beograđanina koji je boravio u Kanadi.

Iako se navodi da su zajednički odlučili raskinuti brak i održati pozitivan odnos za dobrobit kćeri, postoji uvjerenje da je Miloradu teško svjedočiti sreći svoje bivše. Stupanj njegove emocionalne ispunjenosti u ovom je trenutku neizvjestan. Nije poznato da li je i on našao novu partnericu jer svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti i medija.

Preporučujemo