Intrigantno otkriće Jje dala pjevačica Biljana Sečivanovići na taj način  rasvijetlila je malo poznatu činjenicu. Ispostavilo se da je prvobitno bila planirano da ona  da snimi jednu pjesmu, ali je umjesto nje dobila Aleksandra Prijović. Promašena prilika Biljane Sečivanović pokazala se kao značajan zastoj u njezinoj karijeri. Naime, nije mogla sudjelovati u pjesmi koja je Priju vinula u visine. Ova nesretna okolnost nastala je zbog njezine obveze putovanja i brige za svog bolesnog oca u tom ključnom razdoblju.

 

Potencijalne hitove koji su mi trebali bili prezentirani nisam imala priliku poslušati. Međutim, Stevo Simeunović mi je uputio poziv da poslušam jednu pjesmu. Prije toga sam mu se obratila i zatražila narodnu pjesmu, ili ako ju je već skladao, da me uključi u proces. Bilja je ovu informaciju ispričala u intervjuu za “Grand”, a otkrila je i o kojoj pjesmi je riječ.

Nažalost, u vrijeme kada je zdravlje mog oca bilo u kritičnom stanju, dobila sam poziv od tog čovjeka. Ovo je postao ključni trenutak za mene. Već sam planirala posjetiti njegovu  kuću tog dana i poslušati pjesmu. Sudbinom se dogodilo da je još jedna kolegica  čula, snimila i potom katapultirala pjesmu “Od istoka do zapada” u velike visine. Ove detalje ispričala je Biljana u razgovoru za pomenuti medij.

 

Naime Prija je po ovoj pjesmi nazvala i svoju veliku regionalnu turneju koja je oborila sve rekorde. Već je nazivaju novim fenomenom na našim prostorima poput Lepe Brene nekada, jer je uspjela da napuni tri beogradske i čak pet zagrebačkih Arena te još veliki broj najvećih dvorana u regionu.

Preporučujemo