Nakon burne rastave od bivšeg supruga Ivana Marinkovića, s kojim ima kćer Lenu, Goca Tržan slučajno je susrela ljubav svog života. Njezina ljubav prema Raši Novakoviću traje već 11 godina, a posljednjih su sedam godina u sretnom braku. Iako u početku ona nije željela da se upusti u vezu sa njim jer je dosta mlađi od nje Raša je bio uporan i to se na kraju oboma isplatilo.

 

Goca Tržan i Raša Novaković godinama njeguju svoju ljubav, a pjevačica je često isticala kako je sretna što ju je suprug u potpunosti prihvatio onakvu kakva jeste, kao i što njenu kćer Lenu tretira kao svoju. Goca je izjavila da je Raša nevjerovatno posesivan i oprezan otac. Na samo spominjanje dječaka prođe jeza, a Goca ga posavjetuje: “Opusti se, aman, pusti je.” Raša posjeduje jedinstvenu sposobnost održavanja delikatne ravnoteže između njih dvoje, osobito kada su u neposrednoj blizini. Goca je jednom prilikom otkrila kako joj je najveća težnja zasnovati obitelj s Rašom.

Unatoč neostvarenim željama, i dalje funkcioniraju kao idealan par, a Goca se nada da svi mogu doživjeti isto ispunjenje u životu. Da biste doživjeli najčišći oblik ljubavi, nadam se da svatko od vas ima priliku voljeti nekoga svim srcem bez ikakvih očekivanja ili osjećaja srama. Neka pronađeš slobodu da budeš ono što si autentično i da te još uvijek zagrle s ljubavlju.

Ljubav nije u žrtvovanju, već u slavljenju individualnosti. Nije to kratkotrajni sprint, već maraton koji zahtijeva izdržljivost. Ljubav je nepokolebljiva predanost, a ne puka tolerancija. Ovako je Goca izrazila ljubav svom suprugu Radomiru Novakoviću.

Preporučujemo