On pripada pjevačima starije generacije a popularnost je stekao pjevajući izvorne pjesme. Pored toga Miloš je bio i veliki zavodnik a jednom je pričao i o svojoj prvoj supruzi. Miloš Bojanić i Dragica ponosni su roditelji dvojice talentiranih sinova, Mikice i Baneta, koji su krenuli očevim glazbenim stopama

 Miloš i Dragica vezu su započeli kada je Miloš imao samo 22 godine, a kako se prisjeća Miloš, odluku da se vjenčaju donijeli su nakon samo pet dana.U jednom slučajnom susretu u jednom lokalu susreli smo se putevi nas dvojice, obojica Bosančića. Iskrenošću koja je čak i samog sebe iznenadila izrazio sam želju da ona postane moja žena. I upravo tako, u samo pet dana, zapečatili smo našu zajednicu u braku.

Ljubav ga je odmah pogodila. Ideja zaljubljivanja u samo pet dana činila se nevjerojatnom, razmišljao je. Nisu proveli cijeli dan zajedno, niti su se bavili bilo kakvim intimnim aktivnostima; ušla je u taj brak s čistom nevinošću. Oboje su bili mladi i zaljubljeni; Dragica je imala samo 18, a on 22 godine. Nikada ga nije sputavala u njegovim nastojanjima; umjesto toga, vjerno ga je podržavala u svakom pothvatu.

Smatram da sam najekscentričnija osoba na planeti, impulzivno ulazim u brak bez puno razmišljanja. Iako sam nekoć vjerovao u koncept ljubavi na prvi pogled, moje sadašnje razumijevanje toga prilično je maglovito. Kako se netko uopće može zaljubiti u samo pet dana?

Čini se krajnje nevjerojatnim i moram priznati vlastitu glupost. Suprotno uvriježenom mišljenju, naš odnos nije bio izgrađen na strastvenom susretu; zapravo, proveli smo puna 24 sata zajedno bez ikakve fizičke intimnosti. Dragica, koja je tada imala samo 18 godina, nevina je stupila u ovaj brak. Unatoč našoj mladosti, nikada me nije ometala u osobnim nastojanjima i uvijek me svim srcem podržavala.

 

Primarni faktor koji je doprinio našem razdvajanju, po mom mišljenju, može se pripisati nedovoljno vremena koje smo proveli upoznavajući se tijekom tih pet dana. Naš razvod bio je rezultat zajedničkog dogovora, jer smo uspjeli postići konsenzus o svim pitanjima. Podijelili smo imovinu koja uključuje dvije kuće i pekaru. Ona je preuzela vlasništvo nad tim nekretninama, a ja sam zadržao kuću na moru i krenuo dalje.

Tijekom naše veze nikad se nismo svađali, a naša su djeca bila zaštićena od bilo kakvih nesuglasica. Međutim, moram priznati da su se pojavile komplikacije kada sam ušao u drugi brak, jer je nesigurnost žena igrala ulogu. Nakon drugog braka ostao sam samac četiri godine.

Dok sam bio zaokupljen izgradnjom velebnog dvorca i održavanjem posla s punim radnim vremenom, također sam se zaokupio raznim nastupima. Ti su mi napori trošili vrijeme i energiju sve dok nisam naišao na Branku s kojom sam proveo više vremena nego s Dragicom – ukupno 15 dana. Ne nikakvim ljudskim zahvatom, nego Božjom voljom smo Branka i ja spojeni.

Jedna naša zajednička poznanica podijelila je sa mnom svoju priču, kako to često biva s ovakvim ženskim pričama. Posjedovala je ljepotu i dobrotu, slično Bosančici, ali u tom trenutku moj fokus je bio usmjeren negdje drugdje. Međutim, kada sam doživio nesreću, sve se pomjerilo i krenuo sam u novo poglavlje u životu, koje je započeo posjetom Ostrogu – ispričao je on.

 

Nakon što sam se vratio s kasnonoćne svirke, zatekao sam se kako razgovaram sa svojim susjedom. Bilo je četiri ujutro kad sam se raspitivao za Branku, što je izazvalo njezinu početnu nevoljkost da je kontaktiram u takvo doba. No, ja sam vješto preusmjerio situaciju, spomenuvši da je Verica pohvalno govorila o svojoj ljepoti. Izrazivši želju da upoznam Branku, uspio sam okrenuti razgovor.

  • U rasponu od dva tjedna održavali smo kontakt bez da smo se istinski upoznali. Međutim, tijekom tog vremena osjetila sam određenu kemiju među nama, barem s moje strane. Kako se priča odvijala, našao sam se potpuno očaran. Odlučio sam posjetiti Pazovu, njezino mjesto stanovanja i rada, i kad sam je ugledao, nisam se mogao natjerati da ugasim auto.

U tom trenutku dočekala me zanosna crnka u bijelim klompama – moja životna družica Branka. Proveli smo cijeli dan razgovarajući i u jednom trenutku nisam mogao a da ne kažem: “O, draga moja, da si barem deset godina mlađa, odmah bih se udala za tvoju ruku!”

 

Te određene večeri, nekim igrom sudbine, našla se u potrebi za operacijom slijepog crijeva. U znak dobre volje, pozvao sam je da mi se pridruži u primorskom skloništu za njezin oporavak. Brinuo sam o njezinoj rani, pružao potrebnu njegu i čak pripremao hranjivu riblju juhu. Uživali smo u blaženom 15-dnevnom odmoru uz ocean. Na kraju sam je otpratio do Pazove, a ja sam se vratio u Novi Sad.

Udružio sam snage s radnikom kako bih dovršio izgradnju kuće, potpuno uživljavajući se u zadatak. Podijelili smo intimnu večer u mojoj rezidenciji, gdje smo se zadovoljili jednim krevetom i koristili mjesto moga kuma za kupanje. Tijekom te noći izrazio sam želju da ona ostane uz mene i da zajedno gradimo život. Predložio sam da damo nekoliko mjeseci, možda čak i pola godine, i pažljivo procijenimo našu situaciju.

Uvjerio sam je da neuspjeh nije opcija u našoj vezi. Ova nas je zaklada provela kroz 21 godinu bez ijedne svađe ili čak trenutka šutnje. Cijela moja obitelj ju je prigrlila, a prema mojoj je djeci iskazivala veliko poštovanje. Jedina prepreka s kojom smo se suočavali bila je moja nemogućnost da je pomirim s bivšom suprugom, jer je Dragica na početku naše veze ispoljavala nasilničko ponašanje, otkrio je Bojanić za medije.

Preporučujemo