Novak Đoković nedavno je nastupio na golf terenu, što je bio pravi spektakl! Možda se čini iznenađujućim, ali najbolji svjetski tenisač sudjelovao je na egzibicijskom all-star golf turniru održanom u Rimu. Tijekom turnira, Đoković je pokazao impresivne sposobnosti čak i kada je vitlao palicom za golf, pokazujući svoje svestrane atletske talente.

Nakon zapaženog nastupa na golf terenu, Novak je u glavnom gradu Italije sudjelovao u intervjuu za organizaciju PTPA. Tijekom intervjua otvoreno je izrazio težnju da navija za niže rangirane tenisače. Dodatno, primijećeno je da je većina gledatelja primijetila “žutu magiju” na Novakovoj ruci.

Naime, Đoković je uspostavio partnerstvo s renomiranim švicarskim brendom Hublot. Sasvim je uobičajeno da izmjenjuje razne satove, a nedavno smo mogli svjedočiti posebno jedinstvenom satu u njegovoj kolekciji. Model Big Bang Unico Yellow Magic prava je rijetkost, a postoji u samo 250 primjeraka. Procijenjen na 28.300 dolara, dragocjen je predmet i kolekcionarima i entuzijastima.

Kućište sata mjeri 42 milimetra i sastoji se od žute keramike. Zbog svoje karakteristične boje i imena, u svijetu je stekla priznanje kao “žuta magija”. Osim Novaka, njegova supruga Jelena Đoković također cijeni kvalitetne satove. U jednom je slučaju nosila sat “Audemars Piguet Royal Oak Offshore”. Jelena Đoković nedavno je nagrađena s 32 dijamanta. Serija Offshore ima ženski model koji ima bijeli gumeni remen. Sat krase bijeli detalji, uključujući krono-gurače, krunicu i okvir koji je ukrašen s 32 dijamanta. Prema Instagram stranici “Watch on the Wrist”, ovaj određeni sat ima cijenu od 47.000 eura. Dodatno, na stranici se navodi da je Novak ambasador brenda za ovu tvrtku satova. Zato ni ne čudi što on i Jelena u svakoj prilici nose njihove satove.

Preporučujemo