Milan Vasić, poznati glumac, trenutno živi u Beogradu i zbog svoje profesije je vezan za grad. Uprkos sve većem obima posla, on osigurava da posjećuje roditelje kad god ima slobodnog vremena. Vasić je sa Kosova i Metohije i često putuje u region. Mladi glumac u posljednje vrijeme pomaže građanima u okolini nakon niza tragičnih događaja koji su rezultirali  smrtnim slučajevima. Uvijke ističe koliko je ponosan na svoje porijeklo i svoje rodno mjesto.

Prema sopstvenoj izjavi, on ima duboku vezu sa svojim mestom porekla, Kosovskom Kamenicom. Njegovi roditelji trenutno žive u Velikom Ropotovu, selu koje se nalazi u blizini Gnjilana. Tu se nalazi i porodična kuća predaka. Često ih posjećuje, pomaže u održavanju imanja, posjećuje i susjedne manastire. On također odvaja vrijeme da cijeni prirodni sjaj koji regija može ponuditi. Osim toga, veoma poštuje običaje i tradiciju ovog kraja, koje s poštovanjem poštuje.

 

Davanje prioriteta poseti našim osnovnim svetištima na Kosovu je imperativ. Umetnik koji je sa bendom Dejana Petrovića radio na stvaranju pesme „Ja sam dečko sa Kosova“ istakao je da su njegova porodica, srce i duša neraskidivo vezani za Kosovo. Nedavno je na Instagramu podijelio zadivljujuće priče koje su zapele za oči njegovim pratiocima. Među svojim objavama, raspitivao se da li je nekoga zaintrigirala “Kosovska torta” i podelio je sliku kolača od kojeg zaliva voda.

 

U našoj zajednici postoji regionalna poslastica koja je izazvala interesovanje mnogih meštana. Milan se nedavno oglasio o ovom jelu na društvenim mrežama, navodeći da su se on i njegova porodica potrudili da uberu svježi pasulj i da ga na ukusan način pripreme. Poznato je da jelo ima malo ukusa zbog uključivanja ljutih papričica, ali je okus bez premca. Nakon što su pogledali Milanov video, mnogi su željni da i sami probaju ovo jelo. Milan je preko svog Instagram profila podelio i pogled na kuću u Velikom Ropotovu. Donji nivo kuće sadrži prostrani dnevni boravak, kuhinju i trpezariju, dok je gornji sprat predviđen za spavaće sobe. Okolno dvorište je prelepo uređeno sa bujnim lišćem, što svedoči o trudu koji su Milanovi roditelji uložili da ono bude estetski prijatno. Ako postoji način da vam pomognem, rado bih vam pomogao. Održavanje travnjaka donosi mi veliku radost jer ga brižno održavam, osiguravajući da je savršeno ošišan i zaliven.

Preporučujemo