Mina Naumović, treća supruga voditelja Ognjena Amidžića je rodila dječaka kojem su dali ime Perun. Ponosni roditelji ranije su najavili da očekuju kćer, pa je vijest o sinu bila još neočekivanija. Prije duboke veze s voditeljicom Minom, Ognjen Amidžić prethodno je bio u braku s manekenkom Danijelom Dimitrovskom, nakon čega su dobili sina Matiju. Nagađanja oko uzroka njihove rastave bila su neumoljiva, a poznata manekenka otvoreno je priznala da je odluka bila daleko od lake, s obzirom na njihovu desetljetnu zajednicu. U zajedničkom priopćenju pojasnili su da će to biti jedini slučaj u kojem će razgovarati o svojim osobnim životima, ističući da nikakav vanjski utjecaj nije igrao ulogu u njihovom izboru da se rastanu.

Danijela Dimitrovska je nakon razvoda u jednom intervjuu otvoreno ispričala što misli o bivšem suprugu i njegovoj novoj partnerici. Danijela je izrazila želju da ljubav bude darovana svima, istaknuvši da cijeni sve lijepo i pozitivno. Ona jednostavno želi da se ljubav proširi na sve, bez ikakvih daljnjih elaboracija. Nakon što je nedavno objavljeno da su Mina i Ognjen Amidžić postali roditelj, zavladala je kolektivna znatiželja da li bi Ognjenova bivša supruga mogla nešto zamjeriti. Ipak, Danijela je na društvenim mrežama podijelila sliku na kojoj ona i sin Matija mirno drijemaju u dnevnom boravku, popraćena šaljivim pitanjem “Tko je iscrpljeniji?” Zbog toga su mnogi počeli nagađati da su zadrijemali nestrpljivo iščekujući lijepu vijest da je Matija dobio brata ili sestru.

 

Još 2009. godine gostovala je Danijela u renomiranom “Ami G showu” voditelja Ognjena Amidžića. Tijekom sljedeće godine započela je njihova romantična veza. Zaljubljeni Ognjen čak joj je posvetio i iskrenu pjesmu “Danijela” koja se našla na albumu Flamingosa. Par je svoju vezu podigao na višu razinu kada su se zaručili 2011. na odmoru u pitoresknom turskom ljetovalištu Belek. Kulminacija njihove ljubavne priče dogodila se 27. svibnja 2012. kada su izmijenili zavjete u svetoj crkvi Rođenja Blažene Djevice Marije u Zemunu. Fešta je nastavljena u elegantnom restoranu “Glamur”, gdje je bilo oko 200 gostiju. Blistava mladenka odjenula je pomno izrađenu vjenčanicu Vere Wang, ručno izrađenu u Španjolskoj. Očaravajuću večer uljepšale su i prekrasne melodije u izvedbi Allegro banda, koji su uzvanike dobro zabavili. Njihovo radosno zajedništvo blagoslovljeno je dolaskom sina Matije 29. studenoga 2013. Godinu dana kasnije, u listopadu 2014., njihov je sin kršten u istoj crkvi u kojoj su izmijenili svete zavjete. Unatoč upornim glasinama o nesuglasicama u braku, i Danijela i Ognjen oštro su demantirali takve tvrdnje, kako pišu različiti tabloidi. Tijekom prijašnjih intervjua izrazila je želju da ima kćer koja će joj nalikovati, jer njezin sin Matija po uzoru na oca. Snažna veza s mlađom sestrom Ivanom navela ju je da potvrdi kako ne želi da njezin sin odrasta kao jedinac. Smrt njihova prijatelja Marinka Madžgalja  teško ju je pogodila, pala je u nesvijest i hospitalizirana. Gisele Bundchen ostavila je dubok trag na Danijelu, posluživši joj kao uzor kojem se i dalje divi. Danijela smatra da je glumica Catherine Zeta-Jones primjer prave dame, koja osim ljepote i karizme posjeduje i lijepo ponašanje. Visoka je 179 cm i teška 63 kg, ima smeđu kosu i crne oči. Unatoč kritikama zbog svoje vitke figure, Danijela je i dalje predana svojoj fitness rutini i zdravoj prehrani.

Promičući zdrav način života i prihvaćajući svoju prirodnu ljepotu, ona odiše povjerenjem u vlastitu kožu. Svojom prisutnošću na društvenim mrežama potiče djevojke da prihvate svoje prirodno ja, naglašavajući da ljepota ne zahtijeva uvijek dotjerivanje. Unatoč njezinom prvotnom obećanju da će se kloniti glazbene industrije, njezin suprug iznenadio je obožavatelje objavivši njihov zajednički duet “Dodaj gas” krajem siječnja 2020. Stihove je napisao Ognjen, dok su se za glazbu i aranžman pobrinuli Marko Kon i Milan Novaković Lane. Snimljen tijekom njihovog odmora na Maldivima, prateći glazbeni video prikupio je impresivnih 1,2 milijuna pregleda na YouTubeu u manje od godinu dana. No, sredinom 2022. u beogradskim medijima osvanula je vijest da Danijela i Ognjen raskidaju desetogodišnji brak. Par je ovu informaciju potvrdio zajedničkom izjavom, izražavajući zajedničku odluku da se raziđu. Nadalje, dali su do znanja da njihov prijateljski odnos održavaju zbog dobrobiti njihova sina, te su izrazili odluku da se suzdrže od bilo kakvog daljnjeg oglašavanja po tom pitanju. Odbacili su sve sugestije da je treća strana odgovorna za njihov raskid braka. U travnju 2023. Ognjen je otvoreno priznao svoju emotivnu vezu s kolegicom Minom Naumović. Posljedično su počele kružiti glasine da su se voditelj i njegova mlađa kolegica upustili u ljubavnu vezu šest mjeseci prije njegova razvoda. Na pitanje o vezi Ognjena i Mine, manekenka je odgovorila da želi ljubav od svih i da cijeni sve što je lijepo i pozitivno.

Preporučujemo