On je jedan od najuspješnijih srpskih vaterpolista čija je sudbina kada je u pitanju privatni život tužna. Igor Milanović služi kao živi dokaz da ljubav ima moć i slomiti i zaliječiti slomljeno srce. Ovaj proslavljeni vaterpolist proživio je nezamislive muke nakon gubitka supruge. Međutim, nekoliko godina kasnije, novootkrivena ljubav revitalizirala je njegovu vjeru u ljepotu života Kao u filmu, sudbina se uplela i Ivana, blisku prijateljicu njegove preminule supruge Nataše, uvela u svijet slavnog sportaša. Godine 2003. Igor i Nataša stupili su u brak. Njihov obiteljski život cvjetao je, ispunjen skladom, uz voljene kćeri Irinu i Isidoru. No, 2010. godine njihovu mirnu egzistenciju poremetila je poražavajuća vijest o dijagnozi Natašinog raka dojke.

 

Nakon njezine smrti 2012. godine, Igor je smogao hrabrosti i samo nekoliko mjeseci kasnije izgovorio ove riječi: Zamislite sebe u scenariju u kojem se temelji vašeg postojanja ruše. Nastaje praznina, nanosi se rana, a ona ostaje nezacijeljena. Borim se da se priberem, nisam siguran gdje sam. San mi izmiče, ili kad dođe, u najboljem je slučaju isprekidan. To je izazovno iskušenje. Čak i kad se ujutro probudim, još uvijek se osjećam nepovezano, kao da samo postojim, a ne da istinski živim. Legendarni vaterpolist, kojeg smatraju jednim od najvećih svih vremena, život je posvetio svojim kćerima, stavljajući ih iznad svega. No, u njegov život neočekivano je ušla nova ljubav, koja mu je promijenila prioritete Ivana Đakonović, zanosna Cetinjanka, nije samo profesorica talijanskog jezika već i teniska trenerica. Ona je Natašina bliska družica i trenutno je s njim u braku.
U razgovoru za Gloriju Igor Milanović rado se prisjetio čestih posjeta i pomoći nekog posebnog. Život je doista izvanredan, a najveći dar koji mu je Bog podario bio je njegov sin Ivan. Ova izvanredna osoba postala je njegova partnerica kroz jedinstvenu vezu, budući da je bila bliska prijateljica njegove pokojne supruge. Putovanje na koje su krenuli može se činiti neobičnim, ali Igor se smatra privilegiranim što svoj život dijeli s nekim tko cijeli dan posvećuje brizi za druge.

Nakon gubitka supruge, Igor Milanović nije ni slutio da će ponovno doživjeti sreću i radost. Ipak, kada se to naposljetku dogodilo, zanemario je sve potencijalne osude onih oko sebe u vezi s njegovom vezom s prijateljicom njegove pokojne supruge. Stvari koje me nikad nisu zanimale bile su te. Bila je to prirodna pojava da se među nama stvori nekakva bliskost, s obzirom na to da je ona godinama dolazila i pomagala nam. U sjećanje mi se urezao poseban trenutak kada sam je počeo gledati ne samo kao prijateljicu, već i kao ženu. Igor Milanović izrazio je divljenje čvrstom vezom između svoje tri dame, istaknuvši obožavanje koje njegova djeca imaju prema ženama u svojim životima. Budući da je neko vrijeme bio odsutan od kuće, priznaje da se osjeća pomalo nepotrebnim u prisutnosti njihove divne veze. Međutim, on ostaje predan očuvanju harmoničnog i njegujućeg ozračja koje postoji među ovim izvanrednim ženama.

Biografija:

Igor Milanović, rođen 18. prosinca 1965. u Beogradu, bivši je srpski vaterpolist kojeg mnogi smatraju jednim od najvećih igrača u povijesti sporta. U karijeri je za Jugoslaviju odigrao 349 utakmica i postigao impresivnih 540 golova. Milanović je postigao zapažen uspjeh, osvojio je dva zlatna olimpijska odličja, dva svjetska prvenstva, jedno europsko prvenstvo i dva svjetska kupa. Igrao je za razne klubove uključujući Partizan, Mladost, Crvenu zvezdu, Romu, Budvansku rivijeru i Kataloniju. Naime, Milanoviću je pripala čast nositi zastavu SR Jugoslavije na svečanom otvaranju Olimpijskih igara 1996. godine. Prepoznajući njegove iznimne uspjehe, 13. svibnja 2006. primljen je u Kuću slavnih vaterpola. Nakon igračke mirovine, Milanović je prešao u trenerske vode. Bio je trener beogradskog Studenta od ljeta 2008. do lipnja 2009. godine, a potom je postao trener Partizana. Pod njegovim vodstvom Partizan je u sezoni 2010/11 osvojio Euroligu. U lipnju 2014. Milanović je imenovan trenerom Pro Recca.

Preporučujemo