Tokom aprila, Ognjen Amidžić, zajedno sa dvadeset godina mlađom Minom Naumović, javno je objavio svoju romantičnu vezu. Ovo saopštenje usledilo je ubrzo nakon što je Amidžić prekinuo desetogodišnji brak sa Danijelom Dimitrovskom. Nažalost, javnost nije bila naklonjena novom paru, a kružile su i priče da je njihova veza počela još dok je Amidžić bio u braku. Uprkos novim veridbama i predstojećim svadbama, Ognjen i Mina su i dalje izloženi stalnom neodobravanju. Nedavno su objavili ii da čekaju bebu i par sređuje scoj dom za dolazak prinove.

Trenutno je par odlučio da šuti o ovom pitanju i nije dao nikakve javne izjave. Umjesto toga, fokusirali su se na svoju budućnost i pozitivne izglede koji ih očekuju. Ipak, Mini je nedavno izrazila svoje nezadovoljstvo neprestanim nizom negativnih komentara. Ona je otkrila da je bila izložena nasilju na internetu i da redovno prima povrijedne i neprijateljske poruke.

Nakon što je bila izložena stalnim kritikama na svojim nalozima na društvenim mrežama, Mina je na Instagramu izjavila da više neće tolerisati takvo ponašanje. Ognjenov partner je takođe progovorio o poteškoćama sa kojima se suočavaju poslednjih meseci, navodeći zlonamernu medijsku kampanju koja je imala za cilj da širi laži i prikaže ih kao negativca. Mina, koja je trenutno u petom mjesecu trudnoće, odlučila je da se povuče iz javnog života i traži privatnost i mir, što uključuje izbjegavanje kamera i ograničavanje prisustva na Instagramu.

U slučaju da i dalje postoji vaša potreba da provjeravate moje aktivnosti na mreži, učinite to privatno i bez uznemiravanja. Sve štetne ili pogrdne poruke upućene meni putem mog profila bit će odmah blokirane. Imperativ je shvatiti da ovakvo vaše ponašanje neće ponuditi rješenje za vaše probleme ili finansijske odgovornosti.

Preporučujemo