Članovi porodice Đoković nikad nisu doživjeli bolje blagdane. Unatoč pretrpanim rasporedima, koji uključuju odgoj djece Stefana i Tare i uspješne teniske karijere, Jelena i Novak pronalaze vremena za prekrasno uređenje doma i uživanje u zajedničkom odmoru. Teniski šampion ljubazno je podijelio pogled na njihove svečane božićne ukrase iz udobnosti svog udobnog doma, šireći blagdansko veselje među svima. Mnogima je bilo vidljivo da su Đokovići pretjerali s iznimnim novogodišnjim kićenjem.

 

Novakovi nasljednici nedvojbeno su bili oduševljeni izvrsno okićenim božićnim drvcem koje zrači elegantnom kombinacijom zlatnih i krem ​​tonova. Tijekom svih blagdana, a posebice Božića, Novaku i Jeleni prioritet je kvalitetno zajedničko druženje.  Novak Đoković oglasio se na svom Twitter profilu kako bi podijelio srdačan video pored prekrasno okićenog božićnog drvca. U videu upućuje srdačne želje svima koji Božić slave upravo na ovaj dan po gregorijanskom kalendaru. Uz to, Novak je iskoristio priliku da svima čestita novogodišnju godinu, izrazivši dobre želje za zdravlje i želje, a istovremeno je uputio snažnu poruku zagovarajući globalni mir i veće razumijevanje.

Svima onima koji slave ovaj dan, upućujem najtoplije želje za sretan Božić. Osim toga, želim izraziti svoje iščekivanje nadolazeće Nove godine, koja je za samo nekoliko dana! Neka se vaše težnje ispune, a snovi postanu stvarnost. Osobno, moja želja je svijet koji karakteriziraju mir, empatija i obilje ljubavi. Nadalje, nadam se da ćemo imati izvanredne teniske trenutke u svjetskim razmjerima. Zagrlimo dolazak 2024. s entuzijazmom i optimizmom! Novak je prenio srdačne pozdrave i najbolje želje. Novak Đoković priprema se za početak sezone na United Cupu u Australiji, koji služi kao zagrijavanje prije Australian Opena. Dodatno, on ima zakazan egzibicijski meč protiv Carlosa Alcaraza u Saudijskoj Arabiji, koji će se održati u srijedu.

 

Važno je napomenuti da je Novak dobio najveće odlikovanje Srpske pravoslavne crkve, orden Svetog Save prvog stepena, kao priznanje za njegovo čovjekoljublje i nepokolebljivu privrženost vjeri. Patrijarh Irinej je istakao da je ovo prestižno priznanje Novaku uručeno zbog njegove nepokolebljive privrženosti crkvi i zalaganja u pomoći srpskom narodu i svetinjama svete Crkve, posebno na Kosovu i Metohiji.

Preporučujemo